Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

MHP’de yenilenme operasyonu

SİYASET 11.09.2018 - 12:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4071+ kez okundu.
 

MHP’de yenilenme operasyonu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Yönetim Kurulu’nun, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatıyla feshedilerek takviye yeni isimlerle güçlendirildiği bildirildi.

AYDIN- Konuyla ilgili açıklama yapılan açıklamada, MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan’ın geçtiğimiz günlerde Ankara’ya gerçekleştirdiği temaslarda, MHP Genel Merkezi’ne ilettiği yenileme talebi üzerine, MHP Aydın İl Yönetim Kurulu, Aydın Valiliği Dernekler İl Müdürlüğü’ne MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın gönderdiği yazıyla fesih edilmesinin ardından takviye yeni isimlerle güçlendirildiği belirtildi. MHP Aydın İl Yönetim Kurulu’nun 10-15 kişilik yeni isimlerle birlikte daha güçlü bir yapıya kavuşmasının sağlanması amacıyla gerçekleşen feshin ardından yeni isimlerin yönetim kuruluna atandığını belirten MHP Aydın İl Başkanı Pehlivan, “Genel merkezimizde yapmış olduğumuz istişare sonucunda Aydın’a daha iyi hizmet edebilmek için güçlendirilmiş yeni yönetim listemiz Genel Başkanımız ve Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi tarafından onaylandı. Ayrıca Didim ve Nazilli’de de güçlendirme yaptık. Kuyucak ilçemize de atama yaptık. Efeler’de de MHP Efeler Eski İlçe Başkanımız Ahmet Baskın yeniden ilçe başkanı olarak atandı. Her şey Aydın için ve Aydınımıza daha iyi hizmet edebilmek içindir. Partimize ve Aydınımıza hayırlı olsun” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Yönetim Kurulu’nun, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatıyla feshedilerek takviye yeni isimlerle güçlendirildiği bildirildi.

AYDIN- Konuyla ilgili açıklama yapılan açıklamada, MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan’ın geçtiğimiz günlerde Ankara’ya gerçekleştirdiği temaslarda, MHP Genel Merkezi’ne ilettiği yenileme talebi üzerine, MHP Aydın İl Yönetim Kurulu, Aydın Valiliği Dernekler İl Müdürlüğü’ne MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın gönderdiği yazıyla fesih edilmesinin ardından takviye yeni isimlerle güçlendirildiği belirtildi.

MHP Aydın İl Yönetim Kurulu’nun 10-15 kişilik yeni isimlerle birlikte daha güçlü bir yapıya kavuşmasının sağlanması amacıyla gerçekleşen feshin ardından yeni isimlerin yönetim kuruluna atandığını belirten MHP Aydın İl Başkanı Pehlivan, “Genel merkezimizde yapmış olduğumuz istişare sonucunda Aydın’a daha iyi hizmet edebilmek için güçlendirilmiş yeni yönetim listemiz Genel Başkanımız ve Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi tarafından onaylandı. Ayrıca Didim ve Nazilli’de de güçlendirme yaptık. Kuyucak ilçemize de atama yaptık. Efeler’de de MHP Efeler Eski İlçe Başkanımız Ahmet Baskın yeniden ilçe başkanı olarak atandı. Her şey Aydın için ve Aydınımıza daha iyi hizmet edebilmek içindir. Partimize ve Aydınımıza hayırlı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.