Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

MHP’de Şengezen sesleri

SİYASET 13.12.2019 - 16:29, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3923+ kez okundu.
 

MHP’de Şengezen sesleri

Burak Pehlivan’ın görevden alınmasıyla başlayan İl Başkanı söylentilerine Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı E. Semih Yalçın’ın son noktayı koyacağı öğrenildi.

AYDIN- Ümmet Akın ve Gayret Önder’in de talipli olduğu belirtilen MHP Aydın İl Başkanlığı’na en yakın ismin Tamer Şengezen olduğu edindiğimiz kulis bilgileri arasında. Tamer Şengezen, 2017-2018 yıllarında Efeler İlçe Başkanlığı görevini yürütmüştü. Şengezen’in ilçe başkanlığından alınması ise, MHP’de bulunduğu halde İYİ Parti çalışması yaptığını belirttiği Ali Uzunırmak’ın ihraç istemiyle disipline sevk edilmesini istemesi olarak biliniyor. O dönemdeki bu tespitin sonradan doğrulandığını belirten partililer, Şengezen’in bu doğru tavrıyla sevildiğini aktardı. MHP kaynakları Genel Başkan Yardımcısı E. Semih Yalçın’ın isim belirlemek üzere Aydın’a geleceğini de ifade etti. Edindiğimiz bilgiye göre, E. Semih Yalçın, Aydın ziyaretinde, isteyen herkesle baş başa görüşecek ve hazırlayacağı raporu MHP Genel Merkezi’ne sunacak. MHP Aydın İl Başkanı’nı belirleyecek olan bu ziyareti partililer de merakla bekliyor.
Burak Pehlivan’ın görevden alınmasıyla başlayan İl Başkanı söylentilerine Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı E. Semih Yalçın’ın son noktayı koyacağı öğrenildi.

AYDIN- Ümmet Akın ve Gayret Önder’in de talipli olduğu belirtilen MHP Aydın İl Başkanlığı’na en yakın ismin Tamer Şengezen olduğu edindiğimiz kulis bilgileri arasında. Tamer Şengezen, 2017-2018 yıllarında Efeler İlçe Başkanlığı görevini yürütmüştü. Şengezen’in ilçe başkanlığından alınması ise,

MHP’de bulunduğu halde İYİ Parti çalışması yaptığını belirttiği Ali Uzunırmak’ın ihraç istemiyle disipline sevk edilmesini istemesi olarak biliniyor. O dönemdeki bu tespitin sonradan doğrulandığını belirten partililer, Şengezen’in bu doğru tavrıyla sevildiğini aktardı.

MHP kaynakları Genel Başkan Yardımcısı E. Semih Yalçın’ın isim belirlemek üzere Aydın’a geleceğini de ifade etti. Edindiğimiz bilgiye göre, E. Semih Yalçın, Aydın ziyaretinde, isteyen herkesle baş başa görüşecek ve hazırlayacağı raporu MHP Genel Merkezi’ne sunacak. MHP Aydın İl Başkanı’nı belirleyecek olan bu ziyareti partililer de merakla bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.