Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

MHP’de ikinci istifa

SİYASET 12.07.2017 - 19:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2811+ kez okundu.
 

MHP’de ikinci istifa

MHP Belediye Meclis Üyesi Özgür Makascıoğlu meclis üyeliğinden istifa etti

AYDIN- 2014 yerel seçimlerinde MHP’den Didim Belediye Meclis üyeliğine seçilen Özgür Makascıoğlu, yaşanan fikir ayrılıkları nedeniyle belediye meclis üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu. 2014 yerel seçimlerinde MHP’den Didim Belediye Meclis üyeliğine seçilen Özgür Makascıoğlu Meclis üyeliğinden istifa etti. Makascıoğlu, istifasıyla ilgili olarak Belediye Meclisi Salonu’nda basın toplantısı gerçekleştirdi. Makascıoğlu, “12 Temmuz 2017 tarihi itibaren Mevcut Parti içi Yönetim Anlayışı ile belediye çalışmaların yetersiz, anlamsız kaldığından, ayrıca oluşan bir çok fikir ayrılıklarına istinaden Belediye Meclisi üyeliğinden istifa etmiş bulunuyorum. 15 senedir Ülkü Ocakları’ndan itibaren içinde olduğum Milliyetçi Hareket Partisi içinde mücadeleme devam edeceğime ve Turan ülküsü ebediyet kazanana dek bu kutlu yolda var olacağımı beyan ederim. Konuyla ilgili ilerleyen günlerde basın açıklaması yapacağımı bildirir 3,5 yıl boyunca destek veren herkese teşekkürlerimi sunarım” dedi. Makascıoğlu, istifasını belediyeye verdiğini açıklarken, Makascıoğlu’nun yerine Eda Yücel İlhan’ın meclise gireceği öğrenildi.
MHP Belediye Meclis Üyesi Özgür Makascıoğlu meclis üyeliğinden istifa etti

AYDIN- 2014 yerel seçimlerinde MHP’den Didim Belediye Meclis üyeliğine seçilen Özgür Makascıoğlu, yaşanan fikir ayrılıkları nedeniyle belediye meclis üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu.

2014 yerel seçimlerinde MHP’den Didim Belediye Meclis üyeliğine seçilen Özgür Makascıoğlu Meclis üyeliğinden istifa etti. Makascıoğlu, istifasıyla ilgili olarak Belediye Meclisi Salonu’nda basın toplantısı gerçekleştirdi. Makascıoğlu, “12 Temmuz 2017 tarihi itibaren Mevcut Parti içi Yönetim Anlayışı ile belediye çalışmaların yetersiz, anlamsız kaldığından, ayrıca oluşan bir çok fikir ayrılıklarına istinaden Belediye Meclisi üyeliğinden istifa etmiş bulunuyorum. 15 senedir Ülkü Ocakları’ndan itibaren içinde olduğum Milliyetçi Hareket Partisi içinde mücadeleme devam edeceğime ve Turan ülküsü ebediyet kazanana dek bu kutlu yolda var olacağımı beyan ederim. Konuyla ilgili ilerleyen günlerde basın açıklaması yapacağımı bildirir 3,5 yıl boyunca destek veren herkese teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Makascıoğlu, istifasını belediyeye verdiğini açıklarken, Makascıoğlu’nun yerine Eda Yücel İlhan’ın meclise gireceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.