Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

MHP'yi karıştıracak açıklama

SİYASET 22.08.2015 - 19:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2891+ kez okundu.
 

MHP'yi karıştıracak açıklama

MHP Eski MYK Üyesi ve Eski Emniyet Genel Müdürü Kemal Çelik, MHP'nin üç üst düzey yöneticisinin Paralel Yapı elemanı olduğunu açıkladı.

A Haber’de Mehmet Ali Önel yönetiminde yayınlanan Deşifre programına bu hafta BBP Eski Genel Başkanı Yalçın Topçu, MHP Eski MYK Üyesi ve Eski Emniyet Genel Müdürü Kemal Çelik, AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ ve Eski Sağlık Bakanı Bülent Akarcalı konuk oldu. Milliyetçi Hareket Partisi ile paralel yapının işbirliği içinde olduğunu söyleyen Çelik, Milliyetçi Hareket Partisi’nin yönetiminde  de bazı kişilerin Paralel Yapı mensubu olduğunu açıkladı. DEVLETTE PARALEL YAPI KABUL EDİLEMEZ ‘Türk milleti devlete paralel bir devlet olayını asla kabul etmez ama bakıyoruz ki, seçimlerde Paralel Yapı ile işbirliği devam etti MHP’nin. Burada hedef ‘Paralel Yapı’ değil yani devletin içinde devlet olayı değil; hedef AK Parti, hedef Sayın Erdoğan. Benim itiraz ettiğim konu buydu, Paralel Yapıya MHP nüfuz etmeye başlamıştı ve politikalarını yönlendirmeye çalışıyordu. Sayın Bahçeli de bu kapıyı yavaş yavaş aralamıştı. Ben buna itiraz ettim.’ ÜÇ TANE ÜST DÜZEY MHP’Lİ PARALEL YAPI ELEMANI ‘Üç tane üst düzey MHP’li paralel yapı elemanı. Bu kadar söyleyeyim ben. Onlar da biliyorlar. Zaten Sayın Bahçeli’nin ilk önce kendisini bağlayan açıklamasını da bu kapsamda yaptığını düşünüyorum. Sonradan bu açıklama biliyorsunuz; koalisyon istiyordu, erken seçim istiyordu, şimdi hiçbirini istemiyor.’ PARALEL YAPI HDP’YE DESTEK VERDİ ‘Paralel yapı Büyük Birlik Partisi’ne destek vermedi. MHP’ye de destek vermedi, CHP’ye de destek vermedi, HDP’ye destek verdi. Yani Antalya’nın hiç Kürt olmayan köylerinde HDP’ye oy çıkıyorsa bunu biz biliyoruz, hiç Kürt yok.’ YALÇIN TOPÇU: MHP KENDİSİNE OY VEREN TABANINI HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI Programda terörle mücadele ve tekrar seçim sürecinin de masaya yatırıldığı programda BBP Eski Genel Başkanı Yalçın Topçu, önemli açıklamalarda bulundu. MHP'nin hükümet kurma noktasında tabanını hayal kırıklığına uğrattığını söyleyen Topçu, çözüm sürecinin de devam etmesi gerektiğini vurguladı.
MHP Eski MYK Üyesi ve Eski Emniyet Genel Müdürü Kemal Çelik, MHP'nin üç üst düzey yöneticisinin Paralel Yapı elemanı olduğunu açıkladı.

A Haber’de Mehmet Ali Önel yönetiminde yayınlanan Deşifre programına bu hafta BBP Eski Genel Başkanı Yalçın Topçu, MHP Eski MYK Üyesi ve Eski Emniyet Genel Müdürü Kemal Çelik, AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ ve Eski Sağlık Bakanı Bülent Akarcalı konuk oldu. Milliyetçi Hareket Partisi ile paralel yapının işbirliği içinde olduğunu söyleyen Çelik, Milliyetçi Hareket Partisi’nin yönetiminde  de bazı kişilerin Paralel Yapı mensubu olduğunu açıkladı.

DEVLETTE PARALEL YAPI KABUL EDİLEMEZ

‘Türk milleti devlete paralel bir devlet olayını asla kabul etmez ama bakıyoruz ki, seçimlerde Paralel Yapı ile işbirliği devam etti MHP’nin. Burada hedef ‘Paralel Yapı’ değil yani devletin içinde devlet olayı değil; hedef AK Parti, hedef Sayın Erdoğan. Benim itiraz ettiğim konu buydu, Paralel Yapıya MHP nüfuz etmeye başlamıştı ve politikalarını yönlendirmeye çalışıyordu. Sayın Bahçeli de bu kapıyı yavaş yavaş aralamıştı. Ben buna itiraz ettim.’

ÜÇ TANE ÜST DÜZEY MHP’Lİ PARALEL YAPI ELEMANI

‘Üç tane üst düzey MHP’li paralel yapı elemanı. Bu kadar söyleyeyim ben. Onlar da biliyorlar. Zaten Sayın Bahçeli’nin ilk önce kendisini bağlayan açıklamasını da bu kapsamda yaptığını düşünüyorum. Sonradan bu açıklama biliyorsunuz; koalisyon istiyordu, erken seçim istiyordu, şimdi hiçbirini istemiyor.’

PARALEL YAPI HDP’YE DESTEK VERDİ

‘Paralel yapı Büyük Birlik Partisi’ne destek vermedi. MHP’ye de destek vermedi, CHP’ye de destek vermedi, HDP’ye destek verdi. Yani Antalya’nın hiç Kürt olmayan köylerinde HDP’ye oy çıkıyorsa bunu biz biliyoruz, hiç Kürt yok.’

YALÇIN TOPÇU: MHP KENDİSİNE OY VEREN TABANINI HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI

Programda terörle mücadele ve tekrar seçim sürecinin de masaya yatırıldığı programda BBP Eski Genel Başkanı Yalçın Topçu, önemli açıklamalarda bulundu. MHP'nin hükümet kurma noktasında tabanını hayal kırıklığına uğrattığını söyleyen Topçu, çözüm sürecinin de devam etmesi gerektiğini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.