Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

MHP, Türk Diş Hekimleri Günü’nü kutladı

SİYASET 22.11.2019 - 16:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2633+ kez okundu.
 

MHP, Türk Diş Hekimleri Günü’nü kutladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, bir mesaj yayınlayarak, Türk Diş Hekimleri Günü’nü kutladı.

AYDIN- “Ağız ve diş sağlığının korunmasında hekimlerimiz kadar hemşerilerime de görev düşmektedir” diyen Başkan Pehlivan, mesajına şöyle devam etti: “Düzenli kontrollerle hemşerilerimiz ağız ve diş sağlığına önem vererek koruyucu tedbir ve tedavilerden faydalanırsa diş hastalıklarının oluşumu azalacak ve diş sağlığı açısından sağlıklı gençler yetişecektir. Sağlıklı bir yaşam ağız ve diş sağlığıyla başlar. Sevgi ve ilgi gören dişlerin, sağlıklı beden, muhteşem gülüşlerin mimarı, hemşerilerimin ağız ve diş sağlığının korunmasında, her türlü bakım ve tedavilerini, özverili çalışmalarla sağlayan diş hekimlerimizin Türkiye’de ilk Diş Hekimliği Okulunun açılış tarihi olan 22 Kasım 1908 Türk Diş Hekimleri Günü’nü en içten duygularımla kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim.”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, bir mesaj yayınlayarak, Türk Diş Hekimleri Günü’nü kutladı.

AYDIN- “Ağız ve diş sağlığının korunmasında hekimlerimiz kadar hemşerilerime de görev düşmektedir” diyen Başkan Pehlivan, mesajına şöyle devam etti:

“Düzenli kontrollerle hemşerilerimiz ağız ve diş sağlığına önem vererek koruyucu tedbir ve tedavilerden faydalanırsa diş hastalıklarının oluşumu azalacak ve diş sağlığı açısından sağlıklı gençler yetişecektir. Sağlıklı bir yaşam ağız ve diş sağlığıyla başlar.

Sevgi ve ilgi gören dişlerin, sağlıklı beden, muhteşem gülüşlerin mimarı, hemşerilerimin ağız ve diş sağlığının korunmasında, her türlü bakım ve tedavilerini, özverili çalışmalarla sağlayan diş hekimlerimizin Türkiye’de ilk Diş Hekimliği Okulunun açılış tarihi olan 22 Kasım 1908 Türk Diş Hekimleri Günü’nü en içten duygularımla kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.