Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

MHP Söke’den Haluk Alıcık'a ziyaret

SİYASET 06.12.2016 - 17:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2994+ kez okundu.
 

MHP Söke’den Haluk Alıcık'a ziyaret

MHP Söke İlçe Başkanı Veysel Öztürk, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Murat Bayılmaz, Necip Kadir Benli ve Söke Belediye Meclis Üyesi Mestan Yeşil Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

AYDIN- MHP Söke İlçe Teşkilatı, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti. Başkan Alıcık’a İadeyi ziyarette bulunan MHP Söke İlçe Başkanı Veysel Öztürk, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Murat Bayılmaz, Necip Kadir Benli ve Söke Belediye Meclis Üyesi Mestan Yeşil gündeme dair sohbet etti. Daha önce Söke’ye giderek MHP İlçe Teşkilatına nezaket ziyaretinde bulunan Başkan Haluk Alıcık’a iadeyi ziyarette bulunduklarını ifade eden MHP Söke İlçe Başkanı Veysel Öztürk Başkan Alıcık’a övgü dolu sözler söyleyerek, Nazilli’de yaptığı hizmetlerin yakın takipçisi olduklarını, bu çalışma ve hizmetlerinden dolayı kendisini kutladıklarını belirterek başarılarının devamını diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık; Nazilli’de bu güne kadar yaptığı hizmetlerden bahsederek, “Nazilli’yi Üniversite ve Organize Sanayi şehri yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Oturarak belediye Başkanlığı değil Nazilli’nin yararına olacak hizmetler için çabalıyoruz. Mesai kavramı gözetmeksizin, kısıtlı imkânlara rağmen Nazilli Sevdalısı olarak hizmet üretiyoruz” dedi. Bu yöndeki gelişmeler hakkında detaylı bilgiler veren Alıcık, sürpriz ziyaretten dolayı MHP Söke İlçe Teşkilatına teşekkür etti.
MHP Söke İlçe Başkanı Veysel Öztürk, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Murat Bayılmaz, Necip Kadir Benli ve Söke Belediye Meclis Üyesi Mestan Yeşil Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

AYDIN- MHP Söke İlçe Teşkilatı, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti. Başkan Alıcık’a İadeyi ziyarette bulunan MHP Söke İlçe Başkanı Veysel Öztürk, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Murat Bayılmaz, Necip Kadir Benli ve Söke Belediye Meclis Üyesi Mestan Yeşil gündeme dair sohbet etti.

Daha önce Söke’ye giderek MHP İlçe Teşkilatına nezaket ziyaretinde bulunan Başkan Haluk Alıcık’a iadeyi ziyarette bulunduklarını ifade eden MHP Söke İlçe Başkanı Veysel Öztürk Başkan Alıcık’a övgü dolu sözler söyleyerek, Nazilli’de yaptığı hizmetlerin yakın takipçisi olduklarını, bu çalışma ve hizmetlerinden dolayı kendisini kutladıklarını belirterek başarılarının devamını diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık; Nazilli’de bu güne kadar yaptığı hizmetlerden bahsederek, “Nazilli’yi Üniversite ve Organize Sanayi şehri yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Oturarak belediye Başkanlığı değil Nazilli’nin yararına olacak hizmetler için çabalıyoruz. Mesai kavramı gözetmeksizin, kısıtlı imkânlara rağmen Nazilli Sevdalısı olarak hizmet üretiyoruz” dedi. Bu yöndeki gelişmeler hakkında detaylı bilgiler veren Alıcık, sürpriz ziyaretten dolayı MHP Söke İlçe Teşkilatına teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.