Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

MHP Söke Yönetimi tanıtıldı

SİYASET 27.11.2019 - 09:49, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2112+ kez okundu.
 

MHP Söke Yönetimi tanıtıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, partisinin yeni atanan Söke İlçe Yönetim Kurulu’nu tanıttı.

AYDIN - Tanıtımda bir konuşma yapan MHP Aydın İl Başkanı Burak,” Doğumunun 102 yıldönümünde Başbuğumuz Alparslan Türkeş'e rahmet diliyorum” diye başladığı sözlerini şöyle sürdürdü: “Başbuğumuzun emanetinin emini MHP Genel Başkanı, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin emrinde Türk Milletimizin mutlu, huzurlu, refah içinde yaşaması için çalışıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin zorlu imtihanlarda türbedarı, kurşun gibi ortamlarda hissedarı, zulmet dolu günlerde bayraktarı, çetin şartlarda sancaktarı olan üstün meziyetli, temiz mizaçlı, halis imanlı dava arkadaşlarımla övünüyor, şükranlarımı sunuyorum. Söke ilçemizdeki kutlu yüreklerin toplantısına katılan veya bir sebeple aramızda olamayıp manen ve aklen burada yerini alan her dava arkadaşıma, güzide ilçemiz Sökeli hemşerilerime, Milliyetçi Hareket Partimizin sevdalılarına muhabbetlerimi sunuyorum. MHP Söke İlçe Başkanımız Ömer Akalın ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza başarılar diliyor, Söke ilçemize hizmet etmek için yola çıkan değerli arkadaşlarımı Sökeli yürekli efe hemşerilerime emanet ediyorum. Aydın Kentimizin gelişerek büyüyen Söke ilçemiz ve camiamıza hayırlara vesile olmasını Cenab-I Allah’tan ( cc )  niyaz ediyorum.,”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, partisinin yeni atanan Söke İlçe Yönetim Kurulu’nu tanıttı.

AYDIN - Tanıtımda bir konuşma yapan MHP Aydın İl Başkanı Burak,” Doğumunun 102 yıldönümünde Başbuğumuz Alparslan Türkeş'e rahmet diliyorum” diye başladığı sözlerini şöyle sürdürdü:

“Başbuğumuzun emanetinin emini MHP Genel Başkanı, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin emrinde Türk Milletimizin mutlu, huzurlu, refah içinde yaşaması için çalışıyoruz.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin zorlu imtihanlarda türbedarı, kurşun gibi ortamlarda hissedarı, zulmet dolu günlerde bayraktarı, çetin şartlarda sancaktarı olan üstün meziyetli, temiz mizaçlı, halis imanlı dava arkadaşlarımla övünüyor, şükranlarımı sunuyorum.

Söke ilçemizdeki kutlu yüreklerin toplantısına katılan veya bir sebeple aramızda olamayıp manen ve aklen burada yerini alan her dava arkadaşıma, güzide ilçemiz Sökeli hemşerilerime, Milliyetçi Hareket Partimizin sevdalılarına muhabbetlerimi sunuyorum.

MHP Söke İlçe Başkanımız Ömer Akalın ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza başarılar diliyor,

Söke ilçemize hizmet etmek için yola çıkan değerli arkadaşlarımı Sökeli yürekli efe hemşerilerime emanet ediyorum. Aydın Kentimizin gelişerek büyüyen Söke ilçemiz ve camiamıza hayırlara vesile olmasını Cenab-I Allah’tan ( cc )  niyaz ediyorum.,”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.