Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

MHP Söke İlçe’nin yeni yönetiminden Başkan Tuncel’e ziyaret

SİYASET 28.11.2019 - 18:31, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2578+ kez okundu.
 

MHP Söke İlçe’nin yeni yönetiminden Başkan Tuncel’e ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Söke İlçe Teşkilatı’nın yeni yönetimi, Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’i ziyaret etti.

AYDIN-  Ömer Akalın başkanlığındaki MHP Söke İlçe’nin yeni yönetimine MHP’nin Söke Belediye Meclis Üyeleri Metin Sakalar ve Hakan Çelik de eşlik etti. Önceki gün yeni yönetimin tanıtılmasıyla çalışmalarına başlayan Ömer Akalın başkanlığındaki MHP Söke İlçe Teşkilatı, nezaket ziyaretleri kapsamında Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’i makamında ziyaret etti. MHP Söke İlçe Başkanı Ömer Akalın, yeni göreve başlayan ilçe yönetimi olarak Söke’ye faydalı olan işler ortaya koymak istediklerini söyledi. Başkan Tuncel, yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler verirken, Ömer Akalın ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar diledi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Söke İlçe Teşkilatı’nın yeni yönetimi, Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’i ziyaret etti.

AYDIN-  Ömer Akalın başkanlığındaki MHP Söke İlçe’nin yeni yönetimine MHP’nin Söke Belediye Meclis Üyeleri Metin Sakalar ve Hakan Çelik de eşlik etti.

Önceki gün yeni yönetimin tanıtılmasıyla çalışmalarına başlayan Ömer Akalın başkanlığındaki MHP Söke İlçe Teşkilatı, nezaket ziyaretleri kapsamında Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’i makamında ziyaret etti. MHP Söke İlçe Başkanı Ömer Akalın, yeni göreve başlayan ilçe yönetimi olarak Söke’ye faydalı olan işler ortaya koymak istediklerini söyledi. Başkan Tuncel, yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler verirken, Ömer Akalın ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.