Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

MHP Nazilli İlçe Teşkilatı’ndan Başkan Alıcık’a ziyaret

SİYASET 10.05.2018 - 20:22, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4028+ kez okundu.
 

MHP Nazilli İlçe Teşkilatı’ndan Başkan Alıcık’a ziyaret

MHP Genel Merkezi tarafından Nazilli İlçe Başkanlığına getirilen Cüneyt Korkmaz ve yeni yönetimi, Başkan Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

AYDIN- Geçtiğimiz günlerde genel merkez tarafından Milliyetçi Hareket Partisi Nazilli İlçe Başkanlığına atanan Cüneyt Korkmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Bayram, Ajdan Anbarcı, Ali Bağcı, Burhan Sarıoğlu, Fazıl Akgün, İlknur Kayan Sedef, Mülazım Karaçay, Mustafa Tütüncüoğlu, Ömer Şahan, Taner Taşkıran, Gonca Yelkovan, Yaşar Koç, Aliye Kurt, Birsen Karlıoğlu ve Kamile Şahin Köseoğlu, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti. Teşkilat olarak dinamik ve gece gündüz demeden Milliyetçi Hareket Partisi ve Türkiye için çalışmaya hazır olduklarını dile getiren Korkmaz, “Hepimiz Milliyetçi Hareket Partisine gönül vermiş ve partimiz için yılmadan mücadele etmeye hazır insanlarız. Yerel ve genel seçimlerde partimizin çıtasını daha da yükseltmek için çalışacağız. Nazilli’mizin ve ülkemizin menfaatine olan her durumda MHP Nazilli Teşkilatı olarak destek vermeye hazırız. İlçemiz için var gücüyle çalışan Haluk Başkanımızın arkasında dinamik ve güçlü bir teşkilat var. Kendisine her zaman destek olacağız” diye konuştu. Ziyaretlerinden dolayı teşkilat üyelerine teşekkür eden Başkan Alıcık, “MHP İlçe Başkanlığı Cüneyt kardeşime ve Nazilli’mize hayırlı uğurlu olsun. Yönetimde yer alan herkese bu zor, meşakkatli ama bir o kadar da önemli görevde başarılar diliyorum. Nazilli her zaman Aydın’da siyasetin nabzı olmuştur. Bundan sonra da öyle olmaya devam edecektir” sözlerini kaydetti.
MHP Genel Merkezi tarafından Nazilli İlçe Başkanlığına getirilen Cüneyt Korkmaz ve yeni yönetimi, Başkan Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

AYDIN- Geçtiğimiz günlerde genel merkez tarafından Milliyetçi Hareket Partisi Nazilli İlçe Başkanlığına atanan Cüneyt Korkmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Bayram, Ajdan Anbarcı, Ali Bağcı, Burhan Sarıoğlu, Fazıl Akgün, İlknur Kayan Sedef, Mülazım Karaçay, Mustafa Tütüncüoğlu, Ömer Şahan, Taner Taşkıran, Gonca Yelkovan, Yaşar Koç, Aliye Kurt, Birsen Karlıoğlu ve Kamile Şahin Köseoğlu, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

Teşkilat olarak dinamik ve gece gündüz demeden Milliyetçi Hareket Partisi ve Türkiye için çalışmaya hazır olduklarını dile getiren Korkmaz, “Hepimiz Milliyetçi Hareket Partisine gönül vermiş ve partimiz için yılmadan mücadele etmeye hazır insanlarız. Yerel ve genel seçimlerde partimizin çıtasını daha da yükseltmek için çalışacağız. Nazilli’mizin ve ülkemizin menfaatine olan her durumda MHP Nazilli Teşkilatı olarak destek vermeye hazırız. İlçemiz için var gücüyle çalışan Haluk Başkanımızın arkasında dinamik ve güçlü bir teşkilat var. Kendisine her zaman destek olacağız” diye konuştu.

Ziyaretlerinden dolayı teşkilat üyelerine teşekkür eden Başkan Alıcık, “MHP İlçe Başkanlığı Cüneyt kardeşime ve Nazilli’mize hayırlı uğurlu olsun. Yönetimde yer alan herkese bu zor, meşakkatli ama bir o kadar da önemli görevde başarılar diliyorum. Nazilli her zaman Aydın’da siyasetin nabzı olmuştur. Bundan sonra da öyle olmaya devam edecektir” sözlerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.