Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

MHP’li Meclis Üyesi “AK Partiye geçti

SİYASET 18.09.2015 - 11:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3228+ kez okundu.
 

MHP’li Meclis Üyesi “AK Partiye geçti

Köşk Belediyesi’nin MHP’li meclis üyesi Ümit Topçu, partisinden istifa ederek AK Parti’ye geçti. Topçu’ya rozetini Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç taktı.

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde 5.sıradan MHP meclis üyesi olarak Köşk Belediye Meclisine katılan Köşk Çiftlik Mahallesinden Çiftçi Ümit Topçu üyesi olduğu partisi MHP’den istifa edip AK Parti’ye üyeliğini gerçekleştirerek Köşk Belediye Meclisinin AK Parti’li Meclis Üyesi oldu. Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç’ın makam odasında üyelik formunu imzalayan Ümit Topçu, Ak Parti Köşk İlçe Başkanı Halil Mollaoğlu ve Köşk Belediye Meclis Üyesi Vedat Kuruş’un da bulunmasıyla Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç’ın rozet takması ile AK Parti’li meclis üyesi oldu. Almış olduğu kararın kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, “Köşk’e ve Çiftlik mahallemize hizmet yolunda AK Parti’ye geçen Belediye Meclis Üyesi Ümit Topçu’yu tebrik ediyorum. Köşk’e hizmet yolunda meclis üyelerimizin arasına bir kişi daha ekledik. Bundan sonra birlikte Köşk ve tüm mahallelerimiz için çalışacağız. Köşkümüzün gelişmesi için ortaya koyacağı çalışmalarda kendisine başarılar diliyorum” dedi. Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç ve ekibi ile aynı yolda yürüyecek olduğundan dolayı mutluluğunu ifade eden AK Parti’li Belediye Meclis Üyesi Ümit Topçu da, “Rozetimizi takıp AK Parti’li oldum inşallah bundan sonra bu parti için çalışacağım. İlçemiz ve Çiftlik Mahallemiz için tüm çalışmalarımızı ortaya koyarak Başkanımız ve ekibi ile projelerimizi hızlı bir şekilde neticelendireceğiz” diye konuştu. Ümit Topçu’nun MHP’den AK Parti’ye geçmesiyle birlikte AK Parti’nin 10 olan Köşk Belediye Meclisi’ndeki sandalye sayısı 11’e yükselirken, MHP’nin altı olan sandalye sayısı beşe düştü. Gezgin DEĞİRMENCİ- Yeni Ufuk Gazetesi
Köşk Belediyesi’nin MHP’li meclis üyesi Ümit Topçu, partisinden istifa ederek AK Parti’ye geçti. Topçu’ya rozetini Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç taktı.

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde 5.sıradan MHP meclis üyesi olarak Köşk Belediye Meclisine katılan Köşk Çiftlik Mahallesinden Çiftçi Ümit Topçu üyesi olduğu partisi MHP’den istifa edip AK Parti’ye üyeliğini gerçekleştirerek Köşk Belediye Meclisinin AK Parti’li Meclis Üyesi oldu.

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç’ın makam odasında üyelik formunu imzalayan Ümit Topçu, Ak Parti Köşk İlçe Başkanı Halil Mollaoğlu ve Köşk Belediye Meclis Üyesi Vedat Kuruş’un da bulunmasıyla Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç’ın rozet takması ile AK Parti’li meclis üyesi oldu.

Almış olduğu kararın kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, “Köşk’e ve Çiftlik mahallemize hizmet yolunda AK Parti’ye geçen Belediye Meclis Üyesi Ümit Topçu’yu tebrik ediyorum. Köşk’e hizmet yolunda meclis üyelerimizin arasına bir kişi daha ekledik. Bundan sonra birlikte Köşk ve tüm mahallelerimiz için çalışacağız. Köşkümüzün gelişmesi için ortaya koyacağı çalışmalarda kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç ve ekibi ile aynı yolda yürüyecek olduğundan dolayı mutluluğunu ifade eden AK Parti’li Belediye Meclis Üyesi Ümit Topçu da, “Rozetimizi takıp AK Parti’li oldum inşallah bundan sonra bu parti için çalışacağım. İlçemiz ve Çiftlik Mahallemiz için tüm çalışmalarımızı ortaya koyarak Başkanımız ve ekibi ile projelerimizi hızlı bir şekilde neticelendireceğiz” diye konuştu.

Ümit Topçu’nun MHP’den AK Parti’ye geçmesiyle birlikte AK Parti’nin 10 olan Köşk Belediye Meclisi’ndeki sandalye sayısı 11’e yükselirken, MHP’nin altı olan sandalye sayısı beşe düştü.

Gezgin DEĞİRMENCİ- Yeni Ufuk Gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.