Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

MHP’li aday İlhan, saldırıyı lanetledi

EKONOMİ 12.10.2015 - 15:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1568+ kez okundu.
 

MHP’li aday İlhan, saldırıyı lanetledi

Kirli oyunların bir an önce açığa çıkarılmasını bekliyoruz.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın Milletvekili Adayı Musa İlhan, Ankara’da meydana gelen ve 100’e yakın kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısı dolayısıyla yaptığı açıklamada “Sebebi ve kaynağı ne olursa olsun terörün her türlüsünü lanetliyoruz” dedi. Türkiye’nin önemli bir süreçten geçtiğini, yaşanan olayların da Anadolu topraklarında kirli hesapları olanların tezgahları olduğunun çok iyi bilindiğini ifade eden MHP Aydın Milletvekili Adayı Musa İlhan, içinde zerre kadar vicdan, insaf ve merhamet olan birinin böyle bir vahşeti gerçekleştirmesinin mümkün olmayacağını belirtti. İlhan, “Biz bu oyunları daha önce de yaşadık. Biz Türkiye olarak yaşadıklarımızdan ders aldık. Güvenlik güçlerimiz inşallah saldırıyı gerçekleştirenleri bir şekilde tespit edecektir” diyerek yaralılara acil şifalar saldırıda yakınlarını kaybedenlere de baş sağlığı diledi.
Kirli oyunların bir an önce açığa çıkarılmasını bekliyoruz.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın Milletvekili Adayı Musa İlhan, Ankara’da meydana gelen ve 100’e yakın kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısı dolayısıyla yaptığı açıklamada “Sebebi ve kaynağı ne olursa olsun terörün her türlüsünü lanetliyoruz” dedi.

Türkiye’nin önemli bir süreçten geçtiğini, yaşanan olayların da Anadolu topraklarında kirli hesapları olanların tezgahları olduğunun çok iyi bilindiğini ifade eden MHP Aydın Milletvekili Adayı Musa İlhan, içinde zerre kadar vicdan, insaf ve merhamet olan birinin böyle bir vahşeti gerçekleştirmesinin mümkün olmayacağını belirtti. İlhan, “Biz bu oyunları daha önce de yaşadık. Biz Türkiye olarak yaşadıklarımızdan ders aldık. Güvenlik güçlerimiz inşallah saldırıyı gerçekleştirenleri bir şekilde tespit edecektir” diyerek yaralılara acil şifalar saldırıda yakınlarını kaybedenlere de baş sağlığı diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.