Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

MHP Kuyucak nihayet açılıyor

SİYASET 10.09.2018 - 19:00, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3276+ kez okundu.
 

MHP Kuyucak nihayet açılıyor

Dört aydan beri kapalı olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kuyucak ilçe Teşkilatı’nın yeni başkan ve yeni yönetimle yeniden açılacağı bildirildi.

AYDIN- MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, yeni atamayla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, “MHP Genel Başkanımız Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey’in talimatları ile dört aydır kapalı olan MHP Kuyucak İlçe Başkanlığına Metin Bozkuş atanmıştır” dedi. Başkan Pehlivan, açıklamasına, “Kuyucak ilçemizde aşkla, bağlılıkla, sevgiyle ve kadirşinaslıkla ‘Önce Ülkem ve Milletim, sonra partim ve ben’ ilkesi çalışacağına inancımız tam olan, Kuyucaklı hemşehrilerimizin ve dava arkadaşlarımızın bağrına basacağına inandığımız Metin Bozkuş kardeşimi kutlar başarılar dilerim” diye devam etti.
Dört aydan beri kapalı olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kuyucak ilçe Teşkilatı’nın yeni başkan ve yeni yönetimle yeniden açılacağı bildirildi.

AYDIN- MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, yeni atamayla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, “MHP Genel Başkanımız Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey’in talimatları ile dört aydır kapalı olan MHP Kuyucak İlçe Başkanlığına Metin Bozkuş atanmıştır” dedi.

Başkan Pehlivan, açıklamasına, “Kuyucak ilçemizde aşkla, bağlılıkla, sevgiyle ve kadirşinaslıkla ‘Önce Ülkem ve Milletim, sonra partim ve ben’ ilkesi çalışacağına inancımız tam olan, Kuyucaklı hemşehrilerimizin ve dava arkadaşlarımızın bağrına basacağına inandığımız Metin Bozkuş kardeşimi kutlar başarılar dilerim” diye devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.