Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

MHP İl Yönetimi sil baştan

SİYASET 12.11.2019 - 11:11, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2743+ kez okundu.
 

MHP İl Yönetimi sil baştan

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Yönetim Kurulu’nun yerine yeni atama olduğu bildirildi.

AYDIN- MHP’den yapılan açıklamaya göre, Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan yerini korurken, yönetim kurulu sil baştan edildi. Açıklama yapan MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, “Teşkilatlarımız, yürekli efe hemşerilerimizin her zaman yakınında ve yanındadır. ‘Her şey Aydın Kenti, her şey hemşerilerimiz için’ anlayışı ile bize duyulan güven ve emaneti emin kılmanın gayretindeyiz” dedi. Atatürk’ün emaneti Türkiye Cumhuriyeti’ni 2023 hedeflerine güçlü taşımak, Başbuğ Alparslan Türkeş'in mirası Milliyetçi Hareket Partisi’ni, emanetin emini MHP Genel Başkan ve partinin lideri Dr. Devlet Bahçeli Bey’in izinde yarınlara güçlü taşımak, Cumhur İttifakı ilkelerinde, sürdürülebilir ve sürekli artan kaliteli siyaseti güçlendirmek için MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın’ın tensipleri, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla atanan MHP Aydın İl Yönetimi olağan toplantısında belirlenen görev dağılımı gerçekleştirildiğini belirten Başkan Pehlivan’ın verdiği bilgiye göre, yeni yönetim ve görev dağılımı şöyle: MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, İl Sekreteri Hüseyin Hanay, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ümit Örü, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Kasım Durmaz, Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mevlüt Burak Kaptan, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Gökhan Dağlıoğlu, Medya, Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Cafer Menderes, Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Fatih Esmek, Mesleki ve STK ile İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Zafer Erzurum, Araştırma-Strateji Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Güneri Yörükoğlu, Türk Dünyasından Sorumlu Başkan Yardımcısı Koray Yılmaz, İl Muhasibi Ahmet Adıgüzel. Başkan Pehlivan, “Kutlu davamıza, cennet Aydın kentimize ve camiamıza hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan ( cc ) niyaz ederim. Allah ( cc ) yar ve yardımcımızdır” diyerek açıklamasını tamamladı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Yönetim Kurulu’nun yerine yeni atama olduğu bildirildi.

AYDIN- MHP’den yapılan açıklamaya göre, Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan yerini korurken, yönetim kurulu sil baştan edildi. Açıklama yapan MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, “Teşkilatlarımız, yürekli efe hemşerilerimizin her zaman yakınında ve yanındadır. ‘Her şey Aydın Kenti, her şey hemşerilerimiz için’ anlayışı ile bize duyulan güven ve emaneti emin kılmanın gayretindeyiz” dedi.

Atatürk’ün emaneti Türkiye Cumhuriyeti’ni 2023 hedeflerine güçlü taşımak, Başbuğ Alparslan Türkeş'in mirası Milliyetçi Hareket Partisi’ni, emanetin emini MHP Genel Başkan ve partinin lideri Dr. Devlet Bahçeli Bey’in izinde yarınlara güçlü taşımak, Cumhur İttifakı ilkelerinde, sürdürülebilir ve sürekli artan kaliteli siyaseti güçlendirmek için MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın’ın tensipleri, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla atanan MHP Aydın İl Yönetimi olağan toplantısında belirlenen görev dağılımı gerçekleştirildiğini belirten Başkan Pehlivan’ın verdiği bilgiye göre, yeni yönetim ve görev dağılımı şöyle:

MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, İl Sekreteri Hüseyin Hanay, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ümit Örü, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Kasım Durmaz, Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mevlüt Burak Kaptan, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Gökhan Dağlıoğlu, Medya, Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Cafer Menderes, Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Fatih Esmek, Mesleki ve STK ile İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Zafer Erzurum, Araştırma-Strateji Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Güneri Yörükoğlu, Türk Dünyasından Sorumlu Başkan Yardımcısı Koray Yılmaz, İl Muhasibi Ahmet Adıgüzel.

Başkan Pehlivan, “Kutlu davamıza, cennet Aydın kentimize ve camiamıza hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan ( cc ) niyaz ederim. Allah ( cc ) yar ve yardımcımızdır” diyerek açıklamasını tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.