Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

MHP Germencik’e Turgay Ulutaş başkan

SİYASET 20.10.2016 - 21:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2544+ kez okundu.
 

MHP Germencik’e Turgay Ulutaş başkan

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığına atanan Turgay Ulutaş görevine başladı.

AYDIN- Uzun süreden beri “MHP’nin İçe Teşkilatlarında değişim olacak” söylentileri nihayet sona ererken, Turgay Ulutaş’ın ilçe başkanlığına atanması memnuniyetle karşılandı. Zira Ulutaş, Ülkü Ocakları’nda yetişmiş, Ülkü Ocakları Ortaklar Başkanlığı (2003-2014) görevini taşımış bir isim olarak tanınıyor. Partisinde eğitim alanında yaptığı çalışmalarla da adından söz ettiren Başkan Ulutaş, 2009-2014 yılları arasında Ortaklar Belediye Meclisi Üyeliği görevini de başarıyla yerine getirmiş biri olarak takdir edilmekte.
Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığına atanan Turgay Ulutaş görevine başladı.

AYDIN- Uzun süreden beri “MHP’nin İçe Teşkilatlarında değişim olacak” söylentileri nihayet sona ererken, Turgay Ulutaş’ın ilçe başkanlığına atanması memnuniyetle karşılandı.

Zira Ulutaş, Ülkü Ocakları’nda yetişmiş, Ülkü Ocakları Ortaklar Başkanlığı (2003-2014) görevini taşımış bir isim olarak tanınıyor. Partisinde eğitim alanında yaptığı çalışmalarla da adından söz ettiren Başkan Ulutaş, 2009-2014 yılları arasında Ortaklar Belediye Meclisi Üyeliği görevini de başarıyla yerine getirmiş biri olarak takdir edilmekte.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.