Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

MHP Efeler, Umurlu’ya çıkartma yaptı

SİYASET 26.03.2018 - 16:25, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4344+ kez okundu.
 

MHP Efeler, Umurlu’ya çıkartma yaptı

MHP Efeler İlçe Teşkilatı’nın Umurlu’da toplu rozet takımı gerçekleştirdiği bildirildi.

AYDIN - Aynı zamanda, Umurlu Mahalle Başkanı olarak Umurlu Eski Ülkü Ocakları Başkanı Selahattin Lokmacılar’ın atamasını yapıldı. Umurlu’da 70 kişiyi MHP Teşkilatı’na kazandıran Efeler İlçe Teşkilatı’nın rozetleri İlçe Başkanı Mesut Gümüş, MHP Efeler Belediyesi Meclis Üyeleri Mustafa Tolon ve Nail Çelik, Umurlu Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Şimşek tarafından takıldı. Akabinde konuşma yapan İlçe Başkanı Gümüş, şunları söyledi: "Buradaki heyecandan gördüğüm kadarıyla Allah'ın izni ile Umurlu ve köylerinden Milliyetçi Hareket Partisi'ni sandıklardan birinci parti çıkaracağız 18 Mart 2018'de Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezimizin düzenlemiş olduğu Milli Duruş Şühedaya Vefa Millete Beka 12. Olağan Kurultayımızda, heyecan dolusu bir katılımla ihaneti, fitneyi yıkarak bozkurtça dimdik liderimiz Devlet Bahçeli'nin yanında duranlarla toyumuzu gerçekleştirdik. Liderimiz Devlet Bahçeli Bey’in takdirleriyle Aydın Milletvekilimiz Deniz Depboylu Hanımefendi Genel Başkan Yardımcısı olmuştur. Bu, bizim için ve Aydın halkı için gurur vericidir. Allah yeni görevinde Milletvekilimizin yar ve yardımcısı olsun. Milliyetçi, ülkücü hareket ihanete geçit vermeyecektir. Milliyetçi, ülkücü hareket var olduğu sürece bekamızı hedef alan saldırılar bozguna uğrayacaktır. Milliyetçi, ülkücü hareket ve Türk Milleti bitti demeden milliyetçilik davası bitmeyecek, ülkü meşalesi sönmeyecektir." Başkan Gümüş, Milliyetçi Hareket Partisi'ne katılanlara ve yeni yönetimine teşekkür ederek Umurlu’da tüm kahvelere girip halkla kucaklaştı ve dertlerini dinledi. Başkan Gümüş, "Milliyetçi, ülkücü hareket bitti demeden hiçbir şey bitmez. Allah’a emanet olun. Ne mutlu türküm diyene" diyerek sözlerine son verdi.
MHP Efeler İlçe Teşkilatı’nın Umurlu’da toplu rozet takımı gerçekleştirdiği bildirildi.

AYDIN - Aynı zamanda, Umurlu Mahalle Başkanı olarak Umurlu Eski Ülkü Ocakları Başkanı Selahattin Lokmacılar’ın atamasını yapıldı.

Umurlu’da 70 kişiyi MHP Teşkilatı’na kazandıran Efeler İlçe Teşkilatı’nın rozetleri İlçe Başkanı Mesut Gümüş, MHP Efeler Belediyesi Meclis Üyeleri Mustafa Tolon ve Nail Çelik, Umurlu Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Şimşek tarafından takıldı. Akabinde konuşma yapan İlçe Başkanı Gümüş, şunları söyledi:

"Buradaki heyecandan gördüğüm kadarıyla Allah'ın izni ile Umurlu ve köylerinden Milliyetçi Hareket Partisi'ni sandıklardan birinci parti çıkaracağız

18 Mart 2018'de Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezimizin düzenlemiş olduğu Milli Duruş Şühedaya Vefa Millete Beka 12. Olağan Kurultayımızda, heyecan dolusu bir katılımla ihaneti, fitneyi yıkarak bozkurtça dimdik liderimiz Devlet Bahçeli'nin yanında duranlarla toyumuzu gerçekleştirdik.

Liderimiz Devlet Bahçeli Bey’in takdirleriyle Aydın Milletvekilimiz Deniz Depboylu Hanımefendi Genel Başkan Yardımcısı olmuştur. Bu, bizim için ve Aydın halkı için gurur vericidir. Allah yeni görevinde Milletvekilimizin yar ve yardımcısı olsun.

Milliyetçi, ülkücü hareket ihanete geçit vermeyecektir. Milliyetçi, ülkücü hareket var olduğu sürece bekamızı hedef alan saldırılar bozguna uğrayacaktır. Milliyetçi, ülkücü hareket ve Türk Milleti bitti demeden milliyetçilik davası bitmeyecek, ülkü meşalesi sönmeyecektir."

Başkan Gümüş, Milliyetçi Hareket Partisi'ne katılanlara ve yeni yönetimine teşekkür ederek Umurlu’da tüm kahvelere girip halkla kucaklaştı ve dertlerini dinledi.

Başkan Gümüş, "Milliyetçi, ülkücü hareket bitti demeden hiçbir şey bitmez. Allah’a emanet olun. Ne mutlu türküm diyene" diyerek sözlerine son verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.