Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

MHP, Didim seçim bürosunu açtı

SİYASET (AA) - Anadolu Ajansı | 14.05.2015 - 13:08, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3345+ kez okundu.
 

MHP, Didim seçim bürosunu açtı

Didim Milliyetçi Hareket Partisi seçim bürosu açılışı çoşkulu bir kalabalık ve Mehteran gösterisi ile açıldı.

Didim Milliyetçi Hareket Partisi seçim bürosu açılışı çoşkulu bir kalabalık ve Mehteran gösterisi ile açıldı. Açılışa Didim MHP İlçe örgütü, Kadın ve gençlik kolları ve halkının da katılımı ile Didim seçim bürosunu Mehter müziği eşliğinde açan Aydın MHP Milletvekili ve 2015’de yeniden aday olan Ali Uzunırmak ve diğer Milletvekili adayları; Hayri Güleç, Hüseyin Karagöz, Deniz Depboylu, Fevzi Köse, Hilmi Balatoğlu, Kadri Dülger, Aydın MHP İl Başkanı Cem Akbudak, Didim İlçe Başkanı Levet İlter, yaptıkları açılış konuşmasında; “ MHP’nin 2015 seçimlerinde çıtayı oldukça yükseklere kaldırdığını, Halkın umudu olduklarını ve bu umudu her halükarda kırıklığa uğratmayacaklarını söyleyerek, Ülkenin ‘Haramiler’ takımından Allah’ın izini ve halkımızın da desteği ile son bulacağını’ vurguladılar. Ali Uzunırmak; ’’Bunlar siyasetçi değil yalancı ekibi, sürekli yalan söylüyorlar çok mecbur kaldıklarında ‘Doğru’ konuşabiliyorlar’’ dedi. Haber - Didim/Yaşar Çelebi
Didim Milliyetçi Hareket Partisi seçim bürosu açılışı çoşkulu bir kalabalık ve Mehteran gösterisi ile açıldı.

Didim Milliyetçi Hareket Partisi seçim bürosu açılışı çoşkulu bir kalabalık ve Mehteran gösterisi ile açıldı.

Açılışa Didim MHP İlçe örgütü, Kadın ve gençlik kolları ve halkının da katılımı ile Didim seçim bürosunu Mehter müziği eşliğinde açan Aydın MHP Milletvekili ve 2015’de yeniden aday olan Ali Uzunırmak ve diğer Milletvekili adayları; Hayri Güleç, Hüseyin Karagöz, Deniz Depboylu, Fevzi Köse, Hilmi Balatoğlu, Kadri Dülger, Aydın MHP İl Başkanı Cem Akbudak, Didim İlçe Başkanı Levet İlter, yaptıkları açılış konuşmasında; “ MHP’nin 2015 seçimlerinde çıtayı oldukça yükseklere kaldırdığını, Halkın umudu olduklarını ve bu umudu her halükarda kırıklığa uğratmayacaklarını söyleyerek, Ülkenin ‘Haramiler’ takımından Allah’ın izini ve halkımızın da desteği ile son bulacağını’ vurguladılar.

Ali Uzunırmak; ’’Bunlar siyasetçi değil yalancı ekibi, sürekli yalan söylüyorlar çok mecbur kaldıklarında ‘Doğru’ konuşabiliyorlar’’ dedi.

Haber - Didim/Yaşar Çelebi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.