Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

MHP bayramlaştı

SİYASET 16.06.2018 - 18:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4057+ kez okundu.
 

MHP bayramlaştı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Teşkilatı, Genel Başkan Yardımcısı Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’nin de katıldığı etkinlikle bayramlaştı.

AYDIN- MHP Genel Başkan Yardımcısı Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, bayramlaşma vesilesiyle yaptığı konuşmada, "Dileğim bayram ruhunun, kardeşlik ve birlik hukukunun Türk-İslam coğrafyalarına nüfuz etmesidir. Bütün vatandaşlarımın, Aydınlı hemşehrilerimin Türk-İslam Alemi’nin Ramazan Bayram’nı kutluyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum" dedi. MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan da şöyle konuştu: "Bayramlarımız milli birlik ve kardeşlik ruhunu diri tutan, dayanışma ve yardımlaşma şuurunu hatırlatan, İslam dininin sosyal hayata verdiği müthiş bir derstir. Ramazan bayramı diriliş demektir, tövbe mektebidir, huzur ve dayanışma medeniyetidir. Partinizi bize emanet eden başbuğumuz Alparslan Türkeş ve aziz şehitlerimizi rahmetle, hürmetle, gururla anıyorum. Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. Bu seçimlerde halkla yüz yüze, kol kola, el ele bir çalışma dönemi başlatmış olan milletvekili adaylarımız ve teşkilatlarımız umuyorum sessiz bir çoğunlukla TBMM’de güçlü bir MHP’nin varlığını ortaya koyacaklardır. Hepsine şimdiden başarılar diliyorum.”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Teşkilatı, Genel Başkan Yardımcısı Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’nin de katıldığı etkinlikle bayramlaştı.

AYDIN- MHP Genel Başkan Yardımcısı Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, bayramlaşma vesilesiyle yaptığı konuşmada, "Dileğim bayram ruhunun, kardeşlik ve birlik hukukunun Türk-İslam coğrafyalarına nüfuz etmesidir. Bütün vatandaşlarımın, Aydınlı hemşehrilerimin Türk-İslam Alemi’nin Ramazan Bayram’nı kutluyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum" dedi.

MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan da şöyle konuştu:

"Bayramlarımız milli birlik ve kardeşlik ruhunu diri tutan, dayanışma ve yardımlaşma şuurunu hatırlatan, İslam dininin sosyal hayata verdiği müthiş bir derstir.

Ramazan bayramı diriliş demektir, tövbe mektebidir, huzur ve dayanışma medeniyetidir. Partinizi bize emanet eden başbuğumuz Alparslan Türkeş ve aziz şehitlerimizi rahmetle, hürmetle, gururla anıyorum. Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum.

Bu seçimlerde halkla yüz yüze, kol kola, el ele bir çalışma dönemi başlatmış olan milletvekili adaylarımız ve teşkilatlarımız umuyorum sessiz bir çoğunlukla TBMM’de güçlü bir MHP’nin varlığını ortaya koyacaklardır. Hepsine şimdiden başarılar diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.