Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

MHP Aydın’da dün bayramlaştı

SİYASET 13.08.2019 - 14:53, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3762+ kez okundu.
 

MHP Aydın’da dün bayramlaştı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanlığı, dün düzenlediği etkinlikte bayramlaştı.

AYDIN- İl Başkanlığı salonundaki bayramlaşma töreninde konuşan Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, “Bayramın birliğimizi ve dirliğimizi pekiştirmesini, gönüller arasına mesafe ve engellerin bir an önce kalkması için ve aile olmasını temenni ediyorum” dedi. MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Ülkü birliğinde kucaklaşmak, ülkücü kardeşliğinde bir olmak, iri olmak varken birbirimize sırt çevirmek, birbirimizden kopmak vebaldir, tarihi bir yanlıştır. Türk Milliyetçilerinin, Ülkücülerin MHP birliği 2023 hedefleri için en büyük enerjidir. Bayramlaşmaya katılan dava arkadaşlarıma, Kadın kollarımızın kıymetli hanımefendilerine, Ülkü Ocakları İl Başkanımıza, katılımları bize onur veren yürekli efe hemşerilerime, ve  her zaman desteği ile güç veren kıymetli eşime teşekkür ediyorum. Bayram süresince güvenliğimiz için feragat ve fedakarlıkları ile görev yapan emniyet teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Cennet Aydınımızın her yerindeki hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Kurban Bayramımız kutlu olsun.”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanlığı, dün düzenlediği etkinlikte bayramlaştı.

AYDIN- İl Başkanlığı salonundaki bayramlaşma töreninde konuşan Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, “Bayramın birliğimizi ve dirliğimizi pekiştirmesini, gönüller arasına mesafe ve engellerin bir an önce kalkması için ve aile olmasını temenni ediyorum” dedi.

MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Ülkü birliğinde kucaklaşmak, ülkücü kardeşliğinde bir olmak, iri olmak varken birbirimize sırt çevirmek, birbirimizden kopmak vebaldir, tarihi bir yanlıştır. Türk Milliyetçilerinin, Ülkücülerin MHP birliği 2023 hedefleri için en büyük enerjidir.

Bayramlaşmaya katılan dava arkadaşlarıma, Kadın kollarımızın kıymetli hanımefendilerine, Ülkü Ocakları İl Başkanımıza, katılımları bize onur veren yürekli efe hemşerilerime, ve  her zaman desteği ile güç veren kıymetli eşime teşekkür ediyorum.

Bayram süresince güvenliğimiz için feragat ve fedakarlıkları ile görev yapan emniyet teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Cennet Aydınımızın her yerindeki hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Kurban Bayramımız kutlu olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.