Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

MHP Aydın İl feshedildi

SİYASET 30.09.2016 - 17:31, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3918+ kez okundu.
 

MHP Aydın İl feshedildi

MHP Başkanlık Divanı’nın aldığı karar uyarınca MHP Aydın İl Yönetimi feshedildi.

AYDIN- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Yönetiminin feshedildiği bildirildi. Edinilen bilgiye göre, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin imzalı yazı Aydın Valiliği’ne ulaştı. Yazıda, MHP Aydın İl Başkanlığı ve yönetim kurulunun feshedildiği, yeni görevlendirmenin kısa süre içinde yapılacağı kaydedildi. Diğer yandan MHP Aydın yönetiminin karar defterleri ve il binasının anahtarlarını teslim almak üzere belirlenen isimlerin parti binasına gideceği öğrenildi. İlçe teşkilatlarında fesihlerin olmadığı bilgisine ulaşılırken, bu karar Aydın’da şok etkisi yarattı. Bazı ilçe yönetimlerinin feshedileceği, bazı belediye başkanlarının ihraç edileceği söylentileri yaygınken İl Başkanı ve Yönetiminin feshedilmesinin şaşkınlığı fazla oldu.
MHP Başkanlık Divanı’nın aldığı karar uyarınca MHP Aydın İl Yönetimi feshedildi.

AYDIN- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Yönetiminin feshedildiği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin imzalı yazı Aydın Valiliği’ne ulaştı. Yazıda, MHP Aydın İl Başkanlığı ve yönetim kurulunun feshedildiği, yeni görevlendirmenin kısa süre içinde yapılacağı kaydedildi.

Diğer yandan MHP Aydın yönetiminin karar defterleri ve il binasının anahtarlarını teslim almak üzere belirlenen isimlerin parti binasına gideceği öğrenildi.

İlçe teşkilatlarında fesihlerin olmadığı bilgisine ulaşılırken, bu karar Aydın’da şok etkisi yarattı. Bazı ilçe yönetimlerinin feshedileceği, bazı belediye başkanlarının ihraç edileceği söylentileri yaygınken İl Başkanı ve Yönetiminin feshedilmesinin şaşkınlığı fazla oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.