Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

MHP AYDIN TEŞKİLATINDAN İMO’YA ZİYARET

SİYASET 08.07.2020 - 14:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3565+ kez okundu.
 

MHP AYDIN TEŞKİLATINDAN İMO’YA ZİYARET

MHP Aydın İl ve Efeler İlçe Teşkilatı, Aydın İnşaat Mühendisleri Şubesine ziyaret etti

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Aydın Şubesi’nde Şubat ayında yapılan Olağan Genel Kurulda yönetim değişti. Göreve seçilen Başkan Özlenen Alcı ve yönetimini, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık ve yönetim kurulu Üyeleriyle birlikte ziyaret etti. İMO’ya yapılan ziyarete MHP Efeler İlçe Başkanı Ahmet Baskın ve yönetimi de katıldı. Başkan Özlenen Alcı ve yönetimi, nezaket ziyareti için MHP İl Başkanı Haluk Alıcık, MHP Efeler İlçe Başkanı Ahmet Baskın ve beraberindekilere teşekkür etti. MHP İl Başkanı Haluk Alıcık ve MHP Efeler İlçe Başkanı Ahmet Baskın İMO’nun yeni yönetimine ‘hayırlı olsun dileklerinde’ bulundular. Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette, Aydın ili ve Efeler ilçesi ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde de bulunuldu.
MHP Aydın İl ve Efeler İlçe Teşkilatı, Aydın İnşaat Mühendisleri Şubesine ziyaret etti

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Aydın Şubesi’nde Şubat ayında yapılan Olağan Genel Kurulda yönetim değişti. Göreve seçilen Başkan Özlenen Alcı ve yönetimini, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık ve yönetim kurulu Üyeleriyle birlikte ziyaret etti.

İMO’ya yapılan ziyarete MHP Efeler İlçe Başkanı Ahmet Baskın ve yönetimi de katıldı. Başkan Özlenen Alcı ve yönetimi, nezaket ziyareti için MHP İl Başkanı Haluk Alıcık, MHP Efeler İlçe Başkanı Ahmet Baskın ve beraberindekilere teşekkür etti. MHP İl Başkanı Haluk Alıcık ve MHP Efeler İlçe Başkanı Ahmet Baskın İMO’nun yeni yönetimine ‘hayırlı olsun dileklerinde’ bulundular.

Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette, Aydın ili ve Efeler ilçesi ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde de bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.