Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Mezarlıklar bakıma alındı

EKONOMİ (AA) - Anadolu Ajansı | 21.01.2016 - 17:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3544+ kez okundu.
 

Mezarlıklar bakıma alındı

Pirlibey mahallesi mezarlık düzenleme çalışmalarında incelemelerde bulunan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık mezarlıkları ziyaret ederek çalışmalar hakkında Fen İşleri Müdürü Sevkan Pekuğur'dan bilgi aldı.

Pirlibey mahalle sakinleri ile de görüşmeler yapan Başkan Alıcık mahalle sakileri ile sohbet ederken mahallenin sorunlarını da dinledi. Nazilli Belediyesi tarafından Pirlibey Mahallesindeki mezarlıklar bakıma alındı. Mezarlık içi ve çevresinde başlatılan bakım ve düzenleme çalışmalarında Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince parke taşı döşemesi yapılırken Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli tarafından mezarlık içindeki bitkilerin budama ve bakımları ile kurumuş ot, çalı ve bunun gibi temizlikleri yapıldı. Uygulanan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Alıcık kabirler arası döşenen parke taşları ve yapılan temizleme ile budama işlemleri sayesinde vatandaşların kabirlerini daha rahat ziyaret edebilecekleri belirtti. Mezarlıkların endişe ve korku ile karşıdan bakılan yerler olmadığını aksine sık sık ziyaret edilerek huzur duyulabilecek ve kişilerin yakınlarına yaptıkları ziyaretler ile ruhlarını şad ettikleri mekan olan mezarlıklara ayrı bir önem verdiklerini ifade etti. Nazilli Merkezdeki mezarlıklar ile mahallelerde yer alan mezarlıkların Nazilli Belediyesi tarafından rutin temizlik, onarım, bakım ve boyama çalışmalarının yapıldığını da sözlerine ekledi. 
Pirlibey mahallesi mezarlık düzenleme çalışmalarında incelemelerde bulunan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık mezarlıkları ziyaret ederek çalışmalar hakkında Fen İşleri Müdürü Sevkan Pekuğur'dan bilgi aldı.

Pirlibey mahalle sakinleri ile de görüşmeler yapan Başkan Alıcık mahalle sakileri ile sohbet ederken mahallenin sorunlarını da dinledi.

Nazilli Belediyesi tarafından Pirlibey Mahallesindeki mezarlıklar bakıma alındı. Mezarlık içi ve çevresinde başlatılan bakım ve düzenleme çalışmalarında Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince parke taşı döşemesi yapılırken Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli tarafından mezarlık içindeki bitkilerin budama ve bakımları ile kurumuş ot, çalı ve bunun gibi temizlikleri yapıldı. Uygulanan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Alıcık kabirler arası döşenen parke taşları ve yapılan temizleme ile budama işlemleri sayesinde vatandaşların kabirlerini daha rahat ziyaret edebilecekleri belirtti. Mezarlıkların endişe ve korku ile karşıdan bakılan yerler olmadığını aksine sık sık ziyaret edilerek huzur duyulabilecek ve kişilerin yakınlarına yaptıkları ziyaretler ile ruhlarını şad ettikleri mekan olan mezarlıklara ayrı bir önem verdiklerini ifade etti. Nazilli Merkezdeki mezarlıklar ile mahallelerde yer alan mezarlıkların Nazilli Belediyesi tarafından rutin temizlik, onarım, bakım ve boyama çalışmalarının yapıldığını da sözlerine ekledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.