Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Meydanda şüpheli paket paniği

ASAYİŞ 20.03.2016 - 19:05, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3315+ kez okundu.
 

Meydanda şüpheli paket paniği

Ülke genelinde yaşanan olayların ardından Aydın’da güvenlik güçlerinin yanı sıra vatandaşlar da şüpheli buldukları her türlü durumu değerlendirmeye başladı.

Aydın’ın Efeler ilçesi Malazgirt Meydanı’nda bulunan bir ATM’nin önündeki şüpheli paket bomba imha uzmanları tarafından patlatıldı.  Olay öğlen saatlerinde meydana geldi. Malazgirt meydanında bulunan bir banka ATM’sinin önündeki bir paketi şüpheli bulan vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Bölgeye gelen ekipler yolu trafiğe kapatıp şüpheli paketin bulunduğu bölgeyi güvenlik çemberine aldı. Olay yerine gelen bomba imha uzmanı ekipler tarafından şüpheli paket fünye ile patlatılırken paket boş çıktı. Yol trafiğe açıldı. Öte yandan yine Efeler ilçesi Meşrutiyet Mahallesi’nde bulunan ismet Sezgin Parkı’nda da kısa süreli şüpheli paket paniği yaşandı. Park görevlisi gördüğü bir bayan çantasından şüphelenip durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin bölgeyi güvenlik çemberine alacağı sırada telaşla bölgeye gelen bir bayan çantasının başında polisleri görünce derin bir nefes aldı. Çantasını bıraktığı yerde bulduğunu sevinen bayan şüpheli paket zannedilen çantasını alıp yoluna devam etti.
Ülke genelinde yaşanan olayların ardından Aydın’da güvenlik güçlerinin yanı sıra vatandaşlar da şüpheli buldukları her türlü durumu değerlendirmeye başladı.

Aydın’ın Efeler ilçesi Malazgirt Meydanı’nda bulunan bir ATM’nin önündeki şüpheli paket bomba imha uzmanları tarafından patlatıldı. 

Olay öğlen saatlerinde meydana geldi. Malazgirt meydanında bulunan bir banka ATM’sinin önündeki bir paketi şüpheli bulan vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Bölgeye gelen ekipler yolu trafiğe kapatıp şüpheli paketin bulunduğu bölgeyi güvenlik çemberine aldı. Olay yerine gelen bomba imha uzmanı ekipler tarafından şüpheli paket fünye ile patlatılırken paket boş çıktı. Yol trafiğe açıldı.

Öte yandan yine Efeler ilçesi Meşrutiyet Mahallesi’nde bulunan ismet Sezgin Parkı’nda da kısa süreli şüpheli paket paniği yaşandı. Park görevlisi gördüğü bir bayan çantasından şüphelenip durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin bölgeyi güvenlik çemberine alacağı sırada telaşla bölgeye gelen bir bayan çantasının başında polisleri görünce derin bir nefes aldı. Çantasını bıraktığı yerde bulduğunu sevinen bayan şüpheli paket zannedilen çantasını alıp yoluna devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.