Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Mevlid Kandilinde Dünya barışı temennisi

EKONOMİ 02.01.2015 - 16:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:48 3367+ kez okundu.
 

Mevlid Kandilinde Dünya barışı temennisi

Memur-Sen Aydın İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer, Mevlis kandilinde dünya genelinde devam eden zulümlerin sona ermesini diledi.

Memur-Sen Aydın İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer, Mevlis kandilinde dünya genelinde devam eden zulümlerin sona ermesini diledi. Baki Karaer, Mevlid kandili nedeniyle yayınladığı mesajında; “Mevlid Kandilimizin bütün Müslümanlara huzur getirmesini, insanlığın içine düştüğü sıkıntıların aşılmasında kardeşlik bağlarımızın güçlenmesine ve yeni rahmet kapılarının açılmasına vesile olmasını Cenâb-ı Allah’tan diliyor, tüm İslâm âleminin Mevlid Kandilini kutluyoruz. Mevlid-i Nebi’nin, özellikle Suriye’de, Filistin’de, Mısır’da, Irak’ta, Myanmar’da, Arakan’da, Doğu Türkistan ve dünyanın muhtelif yerlerinde çiğnenen ve zedelenen insanlık onurunun yeniden yücelmesine ve korunmasına vesile olmasını Yüce Rabbimizden niyaz ediyoruz. Mevlid Kandili, peygamberimizin yaşayışını, hadis-i şeriflerini, mesajlarını yeniden hatırlamak, yeniden düşünmek ve layıkıyla anlamak için bir fırsattır. Efendimizin örnekliği ve rehberliği, insanlığın bugün içine düştüğü her türlü badireyi atlatması ve özlenen aydınlığa kavuşması yolunda yegâne melcedir. Bu duygu ve düşüncelerle Mevlid Kandilinin yeryüzünde sürmekte olan zulüm ve zorbalıklarda meydana gelen mağduriyetlerin son bulmasına vesile olmasını Cenab-ı Allah’dan niyaz ederiz. Yüce Rabbimizden en büyük niyazımız, Sevgili Peygamberimizin sık sık özlemini dile getirdiği kardeşler topluluğu olmaktan asla uzaklaşmamaktır” ifadelerini kullandı.
Memur-Sen Aydın İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer, Mevlis kandilinde dünya genelinde devam eden zulümlerin sona ermesini diledi.

Memur-Sen Aydın İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer, Mevlis kandilinde dünya genelinde devam eden zulümlerin sona ermesini diledi.

Baki Karaer, Mevlid kandili nedeniyle yayınladığı mesajında; “Mevlid Kandilimizin bütün Müslümanlara huzur getirmesini, insanlığın içine düştüğü sıkıntıların aşılmasında kardeşlik bağlarımızın güçlenmesine ve yeni rahmet kapılarının açılmasına vesile olmasını Cenâb-ı Allah’tan diliyor, tüm İslâm âleminin Mevlid Kandilini kutluyoruz. Mevlid-i Nebi’nin, özellikle Suriye’de, Filistin’de, Mısır’da, Irak’ta, Myanmar’da, Arakan’da, Doğu Türkistan ve dünyanın muhtelif yerlerinde çiğnenen ve zedelenen insanlık onurunun yeniden yücelmesine ve korunmasına vesile olmasını Yüce Rabbimizden niyaz ediyoruz.

Mevlid Kandili, peygamberimizin yaşayışını, hadis-i şeriflerini, mesajlarını yeniden hatırlamak, yeniden düşünmek ve layıkıyla anlamak için bir fırsattır. Efendimizin örnekliği ve rehberliği, insanlığın bugün içine düştüğü her türlü badireyi atlatması ve özlenen aydınlığa kavuşması yolunda yegâne melcedir. Bu duygu ve düşüncelerle Mevlid Kandilinin yeryüzünde sürmekte olan zulüm ve zorbalıklarda meydana gelen mağduriyetlerin son bulmasına vesile olmasını Cenab-ı Allah’dan niyaz ederiz. Yüce Rabbimizden en büyük niyazımız, Sevgili Peygamberimizin sık sık özlemini dile getirdiği kardeşler topluluğu olmaktan asla uzaklaşmamaktır” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.