Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Mevcutlar sustu eskisi konuştu

SİYASET 04.10.2016 - 13:52, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1634+ kez okundu.
 

Mevcutlar sustu eskisi konuştu

AK Parti'de mevcut yönetim sessiz kalınca, CHP'li Baydar’ın iddialarına eski başkan yardımcısı cevap verdi

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi Kavşağı olarak ismi değiştirilen ASTİM Kavşağı açılışı sırasında CHP Aydın Mileltvekili Metin Lütfi Baydar’ın, AK Parti ve Aydın Vekillerine ilişkin açıklamalarına mevcut yönetim sessiz kalınca, eski başkan yardımcısı açıklama yaptı. AK Parti Aydın İl Teşkilatı’nda başkan yardımcılığı yapan Avukat Mehmet Aydemir, CHP Aydın Milletvekili Prof. Metin Lütfi Baydar’a “Sayın Baydar'ın müfterilerin ve itibar cellatlarının değirmenine su taşımasını kimden öğrendiğini gerçekten merak ediyoruz. Sayın Baydar!  FETÖ arıyorsan Genel Başkanının koltuğa nasıl oturduğuna bakacaksın” dedi.  15 Temmuz Demokrasi Kavşağı açılışında yaptığı konuşmada AK Parti’yi eleştirip Aydın Milletvekilleri için de çeşitli iddialarda bulunan CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar’ın açıklamalarına karşı açıklama yapan AK Parti’nin önceki dönem Başkan Yardımcısı Mehmet Aydemir, “CHP Aydın Milletvekili Sayın Metin Lütfi Baydar, inşaat süresi olarak Guinnes Rekorlar kitabına girmeye aday, 15 Temmuz Demokrasi Kavşağı açılışında Aydın Milletvekillerimizi itham ederek "FETÖ arıyorsanız Aydın'a bakın" demiş. Sayın Baydar, zannımca kavşağın adını 15 Temmuz Demokrasi Kavşağı koyunca kendilerini milli iradenin tarafında sanmış olacak ki gaza gelip haddini aşmış. Oysa ki, biz zatıalini Demokrasi Meydanlarında hiç göremedik! Bu sebeple bu davranışını başına geçen güneşe bağlıyoruz. Öncelikle FETÖ için kimlerin Anayasa Mahkemeleri koridorlarında koşturduğunu, kimlerin FETÖ uğruna Yeni Kapı ruhunu bozmaya çalıştığını milletimiz görüyor. İftira ve yalan ihbarların çamur at izi kalsın politikasının tutmadığı da açıkça ortada. Sayın Baydar'ın müfterilerin ve itibar cellatlarının değirmenine su taşımasını kimden öğrendiğini de gerçekten merak ediyoruz” diyerek, “Sayın Baydar!  FETÖ arıyorsan Genel Başkanının koltuğa nasıl oturduğuna, Danışman arıyorsan da ilk önce tutuklu danışman Erkan Karaarslan'a sonra da Sayın Genel Başkanının açığa alınan danışmanı Fatih Gürsul'a ve görevden azledilen Özel Kalem Müdürü Ömer Tuncay Ceylan'a bakacaksın! Sonra Ak Parti'yi ağzına alabilirsin” ifadelerine yer verdi.
AK Parti'de mevcut yönetim sessiz kalınca, CHP'li Baydar’ın iddialarına eski başkan yardımcısı cevap verdi

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi Kavşağı olarak ismi değiştirilen ASTİM Kavşağı açılışı sırasında CHP Aydın Mileltvekili Metin Lütfi Baydar’ın, AK Parti ve Aydın Vekillerine ilişkin açıklamalarına mevcut yönetim sessiz kalınca, eski başkan yardımcısı açıklama yaptı. AK Parti Aydın İl Teşkilatı’nda başkan yardımcılığı yapan Avukat Mehmet Aydemir, CHP Aydın Milletvekili Prof. Metin Lütfi Baydar’a “Sayın Baydar'ın müfterilerin ve itibar cellatlarının değirmenine su taşımasını kimden öğrendiğini gerçekten merak ediyoruz. Sayın Baydar!  FETÖ arıyorsan Genel Başkanının koltuğa nasıl oturduğuna bakacaksın” dedi. 

15 Temmuz Demokrasi Kavşağı açılışında yaptığı konuşmada AK Parti’yi eleştirip Aydın Milletvekilleri için de çeşitli iddialarda bulunan CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar’ın açıklamalarına karşı açıklama yapan AK Parti’nin önceki dönem Başkan Yardımcısı Mehmet Aydemir, “CHP Aydın Milletvekili Sayın Metin Lütfi Baydar, inşaat süresi olarak Guinnes Rekorlar kitabına girmeye aday, 15 Temmuz Demokrasi Kavşağı açılışında Aydın Milletvekillerimizi itham ederek "FETÖ arıyorsanız Aydın'a bakın" demiş. Sayın Baydar, zannımca kavşağın adını 15 Temmuz Demokrasi Kavşağı koyunca kendilerini milli iradenin tarafında sanmış olacak ki gaza gelip haddini aşmış. Oysa ki, biz zatıalini Demokrasi Meydanlarında hiç göremedik! Bu sebeple bu davranışını başına geçen güneşe bağlıyoruz. Öncelikle FETÖ için kimlerin Anayasa Mahkemeleri koridorlarında koşturduğunu, kimlerin FETÖ uğruna Yeni Kapı ruhunu bozmaya çalıştığını milletimiz görüyor. İftira ve yalan ihbarların çamur at izi kalsın politikasının tutmadığı da açıkça ortada. Sayın Baydar'ın müfterilerin ve itibar cellatlarının değirmenine su taşımasını kimden öğrendiğini de gerçekten merak ediyoruz” diyerek, “Sayın Baydar!  FETÖ arıyorsan Genel Başkanının koltuğa nasıl oturduğuna, Danışman arıyorsan da ilk önce tutuklu danışman Erkan Karaarslan'a sonra da Sayın Genel Başkanının açığa alınan danışmanı Fatih Gürsul'a ve görevden azledilen Özel Kalem Müdürü Ömer Tuncay Ceylan'a bakacaksın! Sonra Ak Parti'yi ağzına alabilirsin” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.