Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Metin Lütfi Baydar’dan Fuat Öndeş’e hayırlı olsun ziyareti

GENEL 20.04.2019 - 10:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3583+ kez okundu.
 

Metin Lütfi Baydar’dan Fuat Öndeş’e hayırlı olsun ziyareti

31 Mart’ta göreve seçilen Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş’e CHP Aydın Eski Milletvekili Metin Lütfi Baydar’ın ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunduğu bildirildi.

AYDIN- Ziyarette Aydın CHP Eski Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar’a Germencik İlçe Başkanı Ali Çavuş da eşlik etti.  CHP’li Metin Lütfi Baydar Başkan Öndeş’i tebrik ederek görevinin hem Germencik halkı için, hem de Aydın için hayırlı olmasını diledi. Baydar, Germencik’in gelişimi için her zaman destek vermeye hazır olduğunu ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, “Bu görevi layıkıyla yerine getirebilmek için elimizden geleni yapacağız. Belediyeyi borçlarla devir aldım. Yeni süreçte yeni bir yapılanma süreci içerisine giriyoruz. Ben ve ekip arkadaşlarım Germencik’i hak ettiği yere getirebilmek için canla başla çalışacağız. Sizlerin de her zaman vereceği destek için şimdiden teşekkür ederiz” diyerek konuştu.
31 Mart’ta göreve seçilen Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş’e CHP Aydın Eski Milletvekili Metin Lütfi Baydar’ın ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunduğu bildirildi.

AYDIN- Ziyarette Aydın CHP Eski Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar’a Germencik İlçe Başkanı Ali Çavuş da eşlik etti.

 CHP’li Metin Lütfi Baydar Başkan Öndeş’i tebrik ederek görevinin hem Germencik halkı için, hem de Aydın için hayırlı olmasını diledi. Baydar, Germencik’in gelişimi için her zaman destek vermeye hazır olduğunu ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, “Bu görevi layıkıyla yerine getirebilmek için elimizden geleni yapacağız. Belediyeyi borçlarla devir aldım. Yeni süreçte yeni bir yapılanma süreci içerisine giriyoruz. Ben ve ekip arkadaşlarım Germencik’i hak ettiği yere getirebilmek için canla başla çalışacağız. Sizlerin de her zaman vereceği destek için şimdiden teşekkür ederiz” diyerek konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.