Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Metin Ertürk’ten ATB’ye ziyaret etti

GÜNCEL 04.06.2020 - 21:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3247+ kez okundu.
 

Metin Ertürk’ten ATB’ye ziyaret etti

Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk Aydın Ticaret Borsasını ziyarette bulundu.

AYDIN - Ertürk’ü Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Meclis Başkan Yardımcısı Ahmet Şenel, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdülkadir Yıldız, Kazım Günaydın ile Yakup Er, Meclis Üyeleri Ali Çevik ile Genel Sekreter Neslihan Duymaz karşıladı. Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Aydın Ticaret Borsası heyetine ortak gerçekleştirilebilecek projelerle ilgili bilgi paylaşımında bulundu. Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Ertürk’e Aydın Ticaret Borsası tarafından gerçekleştirilen ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu. Çondur sözlerinin devamında, çalışma alanlarını kapsayan her konuda birlikte çalışmaya açık olduklarını belirterek, ziyaret için teşekkürlerini iletti.
Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk Aydın Ticaret Borsasını ziyarette bulundu.

AYDIN - Ertürk’ü Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Meclis Başkan Yardımcısı Ahmet Şenel, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdülkadir Yıldız, Kazım Günaydın ile Yakup Er, Meclis Üyeleri Ali Çevik ile Genel Sekreter Neslihan Duymaz karşıladı.

Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Aydın Ticaret Borsası heyetine ortak gerçekleştirilebilecek projelerle ilgili bilgi paylaşımında bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Ertürk’e Aydın Ticaret Borsası tarafından gerçekleştirilen ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu. Çondur sözlerinin devamında, çalışma alanlarını kapsayan her konuda birlikte çalışmaya açık olduklarını belirterek, ziyaret için teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.