Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Metamfetaminle yakalandılar

ASAYİŞ 19.11.2018 - 11:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2826+ kez okundu.
 

Metamfetaminle yakalandılar

Aydın’da jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği planlı çalışmada, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen 3 şüpheli gözaltına alındı.

AYDIN– Edinilen bilgiye göre, Aydın İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri ve KOM Şube Müdürlüğü Ekipleri’nin ‘Uyuşturucu Madde Eylem Planı’ çerçevesinde yaptığı araştırmalar sonucunda, M.S. isimli şüphelinin uyuşturucu madde temin edeceği tespit edildi. KOM Şube Müdürlüğü unsurlarınca yapılan takip ve operasyon neticesinde şüpheli M.S, temin ettiği metamfetamin maddesi ve araçta yanında bulunan H.Ç. ve K.K. isimli şüphelilerle birlikte, Aydın-Nazilli karayolu üzeri Yenipazar kavşağında yakalandı. Adli makamların talimatı ile şüphelilerin ve aracın detaylı araması neticesinde, aracın ön koltuğu altında 15 gram metamfetamin uyuşturucu maddesi ile uyuşturucu içiminde kullanılan 1 adet bong cihazı ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler adli makamlara sevk edildi.
Aydın’da jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği planlı çalışmada, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen 3 şüpheli gözaltına alındı.

AYDIN– Edinilen bilgiye göre, Aydın İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri ve KOM Şube Müdürlüğü Ekipleri’nin ‘Uyuşturucu Madde Eylem Planı’ çerçevesinde yaptığı araştırmalar sonucunda, M.S. isimli şüphelinin uyuşturucu madde temin edeceği tespit edildi. KOM Şube Müdürlüğü unsurlarınca yapılan takip ve operasyon neticesinde şüpheli M.S, temin ettiği metamfetamin maddesi ve araçta yanında bulunan H.Ç. ve K.K. isimli şüphelilerle birlikte, Aydın-Nazilli karayolu üzeri Yenipazar kavşağında yakalandı.

Adli makamların talimatı ile şüphelilerin ve aracın detaylı araması neticesinde, aracın ön koltuğu altında 15 gram metamfetamin uyuşturucu maddesi ile uyuşturucu içiminde kullanılan 1 adet bong cihazı ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler adli makamlara sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.