Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Mesleklerini sektörle iç içe öğreniyor

TURİZM 18.12.2016 - 12:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2897+ kez okundu.
 

Mesleklerini sektörle iç içe öğreniyor

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Turizm Fakültesi, Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi’ne katıldı.

AYDIN- Fuarda Adnan Menderes Üniversitesi’ne ayrılan stantta, ADÜ Turizm Fakültesi araştırma görevlileri tarafından ziyaretçilere, okulumuz tanıtıldı. Düzenlenen etkinliklerle öğrencilerini sektöre hazırlamayı hedefleyen ADÜ Turizm Fakültesi’nde, bölgenin önde gelen otellerinin yetkilileri öğrencilerle buluştu. Konaklama İşletmeciliği Bölümü öğrencilerinin işyeri uygulama eğitimi kapsamında düzenlenen etkinlikte, işletme yetkilileri gün boyu öğrencilerle mülakatlar yaparak potansiyel çalışma arkadaşlarını seçmeye çalıştı. İşletmelerin ağırlandığı etkinlik, hafta boyu şehir dışından da gelen olan konaklama işletmeleriyle devam etti.
Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Turizm Fakültesi, Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi’ne katıldı.

AYDIN- Fuarda Adnan Menderes Üniversitesi’ne ayrılan stantta, ADÜ Turizm Fakültesi araştırma görevlileri tarafından ziyaretçilere, okulumuz tanıtıldı. Düzenlenen etkinliklerle öğrencilerini sektöre hazırlamayı hedefleyen ADÜ Turizm Fakültesi’nde, bölgenin önde gelen otellerinin yetkilileri öğrencilerle buluştu.

Konaklama İşletmeciliği Bölümü öğrencilerinin işyeri uygulama eğitimi kapsamında düzenlenen etkinlikte, işletme yetkilileri gün boyu öğrencilerle mülakatlar yaparak potansiyel çalışma arkadaşlarını seçmeye çalıştı. İşletmelerin ağırlandığı etkinlik, hafta boyu şehir dışından da gelen olan konaklama işletmeleriyle devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.