Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Mesleki eğitim görüşülecek

EKONOMİ 30.10.2017 - 13:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2208+ kez okundu.
 

Mesleki eğitim görüşülecek

Aydın İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplanıyor

AYDI– Aydın İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulunun 2017 yılı 4. dönem toplantısı yarın yapılacak. Aydın’ın işgücü, istihdam ve mesleki eğitim ihtiyacını tespit etmek veya ettirmek, mesleki ve teknik eğitim okul ve kurumları ile işletmelerde yapılacak mesleki eğitim ve istihdam konularında etkinlik ve verimliliği artırmak amacıyla yerel düzeyde politikalar oluşturmak, plan yapmak ve kararlar almak, ilgili kurum ve kuruluşlara görüş ve önerilerde bulunmak için çalışmalar yürüten Aydın İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2017 yılı 4. Olağan Toplantısı, 31 Ekim 2017 tarihinde saat 10.00’da Valilik Toplantı salonunda yapılacak. Vali Yavuz Selim Köşger başkanlığında yapılacak toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, ADÜ Genel Sekreter Vekili Yar. Doç. Dr. Mustafa Aslan, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Rahmi Terzi, İl Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdür V. Tunay Çoban, İl Ticaret Müdürü Şeref Yazıcı, GEKA Aydın Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Armağan Aydın, Aydın Ticaret Odası Başkan V.  M. Fatih Erkul, Aydın Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan, İşçi Konfederasyonu (Türk-İş) Temsilcisi Mustafa Aydın, Hak- İş Sendikaları Konfederasyonu (HAK-İŞ) Osman Coşkun, İşveren Konfederasyonu Temsilcisi (TİSK) Gülay Korkmaz, Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Temsilcisi Aydın Sakatlar Derneği Şube Başkanı Ayşe Hışıl Cıngıt katılacak.
Aydın İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplanıyor

AYDI– Aydın İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulunun 2017 yılı 4. dönem toplantısı yarın yapılacak.

Aydın’ın işgücü, istihdam ve mesleki eğitim ihtiyacını tespit etmek veya ettirmek, mesleki ve teknik eğitim okul ve kurumları ile işletmelerde yapılacak mesleki eğitim ve istihdam konularında etkinlik ve verimliliği artırmak amacıyla yerel düzeyde politikalar oluşturmak, plan yapmak ve kararlar almak, ilgili kurum ve kuruluşlara görüş ve önerilerde bulunmak için çalışmalar yürüten Aydın İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2017 yılı 4. Olağan Toplantısı, 31 Ekim 2017 tarihinde saat 10.00’da Valilik Toplantı salonunda yapılacak.

Vali Yavuz Selim Köşger başkanlığında yapılacak toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, ADÜ Genel Sekreter Vekili Yar. Doç. Dr. Mustafa Aslan, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Rahmi Terzi, İl Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdür V. Tunay Çoban, İl Ticaret Müdürü Şeref Yazıcı, GEKA Aydın Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Armağan Aydın, Aydın Ticaret Odası Başkan V.  M. Fatih Erkul, Aydın Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan, İşçi Konfederasyonu (Türk-İş) Temsilcisi Mustafa Aydın, Hak- İş Sendikaları Konfederasyonu (HAK-İŞ) Osman Coşkun, İşveren Konfederasyonu Temsilcisi (TİSK) Gülay Korkmaz, Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Temsilcisi Aydın Sakatlar Derneği Şube Başkanı Ayşe Hışıl Cıngıt katılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.