Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Mesleğine başlayamadı

ASAYİŞ 21.11.2018 - 17:23, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2348+ kez okundu.
 

Mesleğine başlayamadı

Mesleğine başlayamadan hayatını kaybeden genç kız toprağa verildi

AYDIN – Yeni atandığı Isparta Vergi Dairesi’nde göreve başlamak için babası ile birlikte yola çıkan ve Denizli’nin Acıpayam ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Funda Sakman (25), Aydın’ın Acarlar Mahallesi’nde sevenlerinin gözyaşları içinde toprağa verildi. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye Bölümü’nden mezun olan Funda Sakman, Isparta Vergi Dairesi memurluğunu kazanmıştı. Genç kız, babası Mustafa Sakman ile birlikte 48 KD 799 plakalı otomobille sabah saatlerinde görev yapacağı Isparta'ya gitmek üzere yola çıkmıştı. Funda Sakman'ın içinde bulunduğu otomobil, Burdur'un Yeşilova ilçesi yakınlarında Kurtlar Köyü kavşağında refüje çarparak takla attı. Kazada Funda Sakman hayatını kaybederken, baba Mustafa Sakman ise ağır yaralandı. Kazada hayatını kaybeden Funda Sakman, bugün Aydın’ın Acarlar Mahallesi Çarşı Camii’nde yakınları, mahalle sakinleri ve sevenlerinin katıldığı cenaze namazının ardından gözyaşları içinde toprağa verildi. Sakman’ın tabutunun üstüne gelinlik ve tülbent konuldu. Yaralı olarak hastaneden cenazeye gelen baba Mustafa Sakman ise cenazede fenalaşarak ambulansla Aydın Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Mesleğine başlayamadan hayatını kaybeden genç kız toprağa verildi

AYDIN – Yeni atandığı Isparta Vergi Dairesi’nde göreve başlamak için babası ile birlikte yola çıkan ve Denizli’nin Acıpayam ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Funda Sakman (25), Aydın’ın Acarlar Mahallesi’nde sevenlerinin gözyaşları içinde toprağa verildi.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye Bölümü’nden mezun olan Funda Sakman, Isparta Vergi Dairesi memurluğunu kazanmıştı. Genç kız, babası Mustafa Sakman ile birlikte 48 KD 799 plakalı otomobille sabah saatlerinde görev yapacağı Isparta'ya gitmek üzere yola çıkmıştı. Funda Sakman'ın içinde bulunduğu otomobil, Burdur'un Yeşilova ilçesi yakınlarında Kurtlar Köyü kavşağında refüje çarparak takla attı. Kazada Funda Sakman hayatını kaybederken, baba Mustafa Sakman ise ağır yaralandı.

Kazada hayatını kaybeden Funda Sakman, bugün Aydın’ın Acarlar Mahallesi Çarşı Camii’nde yakınları, mahalle sakinleri ve sevenlerinin katıldığı cenaze namazının ardından gözyaşları içinde toprağa verildi. Sakman’ın tabutunun üstüne gelinlik ve tülbent konuldu. Yaralı olarak hastaneden cenazeye gelen baba Mustafa Sakman ise cenazede fenalaşarak ambulansla Aydın Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.