Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Mersin: Rıza vekilimin ağzı pislenmiş dezenfekte edin

SİYASET 18.03.2020 - 15:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3945+ kez okundu.
 

Mersin: Rıza vekilimin ağzı pislenmiş dezenfekte edin

CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, Ak Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı’nın yaptığı açıklama nedeniyle Posacı’ya cevap vererek, “Rıza vekilimin ağzı pislenmiş dezenfekte edin diye ihbar ederler” diyerek cevap verdi.

AYDIN - Başkan Mersin açıklamasında sözlerini şöyle sürdürdü: “Kıymetli Aydınlı hemşerilerim, bütün dünyanın can hıraş bir şekilde uğraştığı, ülkemizde de bütün vatandaşlarımızın ortak bir mücadele içine girdiği ve millet olarak dikkatli olmamız gerektiğinin bilincini yaşadığımız virüs salgını gerçeği ortada dururken, ilimizin gündemini artık siyasi bir takım ayak oyunlarına cevap vererek yormamaya çalıştım. Fakat AKP’nin Aydın vekili Posacı, dün vermiş olduğu bir mülakatta ne yazık ki, kendisinden bekleneni yapmış, seviyeyi daha da aşağılara çekmiş; “ottan, b…an” demiş. Bay Posacı, o mülakatınızda kullandığınız iğrenç kelimelerden sonra, size; “ağzınızdan necaset damlıyor” desem bana gücenmezsiniz herhalde artık… Ne de olsa “necaset” kelimesinin kaba söylenişlerinden birini milletin gözünün içine baka baka söylemeye utanmamışsınız. Şöyle bir baktım yüzünüzde de kızarma yok! … Millet canının derdine düşmüş, senin ağzında lağım çukurlarında görülebilecek kelimeler… Hakikaten yazıklar olsun! … Ne amaçla olursa olsun seviyeyi bu kadar aşağılara düşürmeyin Aydın siyasetinde… Hele bu aralar tutun şu ağızınızı, yükseltin seviyenizi… Bak Sayın Posacı, Aydın Büyükşehir Belediyesi Aski Genel Müdürlüğü, dimağın tutulacak kadar altyapı kazandırdı bu şehre… Yalnız ne oldu biliyor musun? Bu konuda sana soru da sorulmuş, kuma gömmüşsün kafanı, ama ben söyleyeyim… Söke, Germencik, Köşk ve Buharkent’e yapılmaya çalışan altyapı yatırımlarına AKP’li meclis üyeleri “hayır” oyu kullandı, hem de Söke de topyekûn. Sana şimdi “gündemden ırak Rıza” deseler kızarsın… Ama biraz takip et madem bu sularda yüzmek niyetindesin… Şuanda da bak Büyükşehir Belediyemiz bütün Aydın’ı dezenfekte ediyor... Bu çalışmaları da gör… Her şey halkımızın, hatta senin de sağlığın için… Tüm kurumlar kol kola vermiş çalışıyor… Konuşurken de istirham ediyorum kullandığımız kelimelere dikkat edelim. Pis kelimeler kullanmayalım… Maazallah “Rıza vekilimin ağzı pislenmiş dezenfekte edin” diye ihbar ederler benden söylemesi…”
CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, Ak Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı’nın yaptığı açıklama nedeniyle Posacı’ya cevap vererek, “Rıza vekilimin ağzı pislenmiş dezenfekte edin diye ihbar ederler” diyerek cevap verdi.

AYDIN - Başkan Mersin açıklamasında sözlerini şöyle sürdürdü:

“Kıymetli Aydınlı hemşerilerim, bütün dünyanın can hıraş bir şekilde uğraştığı, ülkemizde de bütün vatandaşlarımızın ortak bir mücadele içine girdiği ve millet olarak dikkatli olmamız gerektiğinin bilincini yaşadığımız virüs salgını gerçeği ortada dururken, ilimizin gündemini artık siyasi bir takım ayak oyunlarına cevap vererek yormamaya çalıştım.

Fakat AKP’nin Aydın vekili Posacı, dün vermiş olduğu bir mülakatta ne yazık ki, kendisinden bekleneni yapmış, seviyeyi daha da aşağılara çekmiş; “ottan, b…an” demiş.

Bay Posacı, o mülakatınızda kullandığınız iğrenç kelimelerden sonra, size; “ağzınızdan necaset damlıyor” desem bana gücenmezsiniz herhalde artık…

Ne de olsa “necaset” kelimesinin kaba söylenişlerinden birini milletin gözünün içine baka baka söylemeye utanmamışsınız. Şöyle bir baktım yüzünüzde de kızarma yok! …

Millet canının derdine düşmüş, senin ağzında lağım çukurlarında görülebilecek kelimeler…

Hakikaten yazıklar olsun! … Ne amaçla olursa olsun seviyeyi bu kadar aşağılara düşürmeyin Aydın siyasetinde… Hele bu aralar tutun şu ağızınızı, yükseltin seviyenizi…

Bak Sayın Posacı,

Aydın Büyükşehir Belediyesi Aski Genel Müdürlüğü, dimağın tutulacak kadar altyapı kazandırdı bu şehre…

Yalnız ne oldu biliyor musun?

Bu konuda sana soru da sorulmuş, kuma gömmüşsün kafanı, ama ben söyleyeyim… Söke, Germencik, Köşk ve Buharkent’e yapılmaya çalışan altyapı yatırımlarına AKP’li meclis üyeleri “hayır” oyu kullandı, hem de Söke de topyekûn.

Sana şimdi “gündemden ırak Rıza” deseler kızarsın… Ama biraz takip et madem bu sularda yüzmek niyetindesin…

Şuanda da bak Büyükşehir Belediyemiz bütün Aydın’ı dezenfekte ediyor... Bu çalışmaları da gör…

Her şey halkımızın, hatta senin de sağlığın için…

Tüm kurumlar kol kola vermiş çalışıyor…

Konuşurken de istirham ediyorum kullandığımız kelimelere dikkat edelim. Pis kelimeler kullanmayalım… Maazallah “Rıza vekilimin ağzı pislenmiş dezenfekte edin” diye ihbar ederler benden söylemesi…”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.