Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Mersin: Parayı veren düdüğü çalar, hiç lagalugaya gerek yok…

SİYASET 09.07.2020 - 13:11, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3004+ kez okundu.
 

Mersin: Parayı veren düdüğü çalar, hiç lagalugaya gerek yok…

CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, son günlerde bazı çevrelerin dillerine destan Sarıçay Barajı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Ak Parti Aydın Milletvekili MKYK Üyesi Metin Yavuz'un açıklamalarına cevap vererek, "Mersin: Parayı veren düdüğü çalar, hiç lagalugaya gerek yok…" dedi.

EFELER - Mersin yaptığı yazılı açıklamada sözlerini şöyle sürdürdü: "Bugün bakıyorum da iktidar partisi temsilcileri sabah saatlerinden bu yana Sarıçay Barajı ile ilgili ilkokul korosu gibi aynı ağızdan açıklamalar yapıyorlar. Son olarak da Sökeli korist açıklama yapmış. Efendim Büyükşehir taş bile kaldırmamış. Eskilerimizin güzel bir sözü var; “tarlada izi olmayanın harmanda gözü olmazmış.” Siz hükümet olarak merkezi hükümetten doğru düzgün yatırım getiremeyin sonra da at üstünden orak biçer gibi konuşunda konuşun… Madem ilkokul korosu gibisiniz, bakın ilkokul 3. Sınıfa giden bir kardeşimiz algılayabileceği basitlikte tane tane soruyorum; Madem Sarıçay Barajı bir devlet yatırımı, neden Aydın Büyükşehir Belediyesi 569 milyon lira para ödüyor? Bu barajın tüm maliyetini Aydın Büyükşehir Belediyesi ödüyor, ASKİ ödüyor, Aydın halkı ödüyor Metin Yavuz… Parayı veren düdüğü çalar, hiç lagalugaya gerek yok… Siz çok devlet yatırımı yapmak istiyorsanız 18 yıldır başlayamadığınız havaalanına, şehir hastanesine, ihale etmeyi bile beceremediğiniz Denizli otoyoluna başlayın... O zaman devlet yatırımı dersiniz… Ya da gücünüz yetiyorsa; bu 569 milyon lira parayı Büyükşehirden, Aydın halkından almıyorum, merkezi bütçeden ödeteceğim dersiniz biz de susarız… Ya da dersiniz şimdiye kadar yaptığınız gibi laf üretmekse gidersiniz havaalanı yapacağız dediğiniz boş araziye el arabasıyla, 2 araba kum döker, poz verir, “alın size devlet yatırımı” dersiniz, ben de sesimi çıkarmam…"
CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, son günlerde bazı çevrelerin dillerine destan Sarıçay Barajı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Ak Parti Aydın Milletvekili MKYK Üyesi Metin Yavuz'un açıklamalarına cevap vererek, "Mersin: Parayı veren düdüğü çalar, hiç lagalugaya gerek yok…" dedi.

EFELER - Mersin yaptığı yazılı açıklamada sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bugün bakıyorum da iktidar partisi temsilcileri sabah saatlerinden bu yana Sarıçay Barajı ile ilgili ilkokul korosu gibi aynı ağızdan açıklamalar yapıyorlar.

Son olarak da Sökeli korist açıklama yapmış. Efendim Büyükşehir taş bile kaldırmamış. Eskilerimizin güzel bir sözü var; “tarlada izi olmayanın harmanda gözü olmazmış.” Siz hükümet olarak merkezi hükümetten doğru düzgün yatırım getiremeyin sonra da at üstünden orak biçer gibi konuşunda konuşun…

Madem ilkokul korosu gibisiniz, bakın ilkokul 3. Sınıfa giden bir kardeşimiz algılayabileceği basitlikte tane tane soruyorum;

Madem Sarıçay Barajı bir devlet yatırımı, neden Aydın Büyükşehir Belediyesi 569 milyon lira para ödüyor?

Bu barajın tüm maliyetini Aydın Büyükşehir Belediyesi ödüyor, ASKİ ödüyor, Aydın halkı ödüyor Metin Yavuz…

Parayı veren düdüğü çalar, hiç lagalugaya gerek yok…

Siz çok devlet yatırımı yapmak istiyorsanız 18 yıldır başlayamadığınız havaalanına, şehir hastanesine, ihale etmeyi bile beceremediğiniz Denizli otoyoluna başlayın...

O zaman devlet yatırımı dersiniz…

Ya da gücünüz yetiyorsa; bu 569 milyon lira parayı Büyükşehirden, Aydın halkından almıyorum, merkezi bütçeden ödeteceğim dersiniz biz de susarız…

Ya da dersiniz şimdiye kadar yaptığınız gibi laf üretmekse gidersiniz havaalanı yapacağız dediğiniz boş araziye el arabasıyla, 2 araba kum döker, poz verir, “alın size devlet yatırımı” dersiniz, ben de sesimi çıkarmam…"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.