Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Mersin: ‘12 yılda Aydın’a ne yaptınız?’

SİYASET 28.11.2018 - 18:38, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2714+ kez okundu.
 

Mersin: ‘12 yılda Aydın’a ne yaptınız?’

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’a yanıt veren CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, “Eliniz cebinizde dolaşacağınıza İl Özel İdaresi elinizdeyken yatırım yapsaydınız Sayın Savaş, elinizi kolunuzu bağlayan mı vardı? Mizah malzemesi oluyorsunuz” dedi.

AYDIN- AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın son yağışlarla ilgili yaptığı yazılı açıklamada Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni suçlamasına yanıt veren CHP Efeler İlçe Başkanı Mersin, yazılı açıklamasında, “AKP’li milletvekili Mustafa Savaş halk bir afete uğrasa da büyükşehir belediyesi üzerinden prim yapsam diye yine iştahlı iştahlı açıklamalara girişmiş. Kendisi öyle bir psikolojik çöküntü içerisinde ki, Özlem Çerçioğlu karşısında o kadar çaresiz ki afetten medet umar hale gelmiş. Şimdi küçük bir hatırlatma ile kendisine soruyorum” diye konuştu: CHP Efeler İlçe Başkanı Mersin’in açıklaması şöyle devam etti: “Henüz büyükşehir yokken, 2002 yılından 2014 yılına kadar geçen süre zarfında, İl Özel İdaresi elinizdeyken, 12 yılda altyapı yaptınız da biz mi söktük Sayın Vekil? Geçen 4 yılda il tarihinde görülmemiş yatırım yapıldı. Bu yatırımlar, halka hizmet için yapılırken, aynı zamanda sizler için büyük bir ayıbı da ortaya çıkardı. Onca yıl eliniz cebinizde dolaşıp, Aydın’a tek çivi bile çakmadığınızı gözler önüne serdi. Sadece 4 yılda 1.5 milyarı geçen alt ve üst yapı yatırımı yapıldı, neden? Büyükşehir geldiğinde 17 ilçede ne altyapı, ne üstyapı yoktu çünkü. Milletin evini su basmışsa, bunu ASKİ’ye ya da Özlem Çerçioğlu’na değil, öncelikle kendinize sormanız daha doğru olacaktır. İl Özel İdare elinizdeyken 12 yılda yapamadığınız hizmeti, bin bir zorluklarla, yıpratmalarla, iktidara yaslanmadan, 4 yılda yapan bir büyükşehir belediyesini itham ederken iki kere düşün. Yoksa halk sandıkta sorar; bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu diye! Hoş, sen bu yerel seçim sandığında tecrübelisin, son yaşadığın hezimet ile halk sana cevabını vermişti. AKP’li büyükşehir belediyelerinde yaşanan sel manzaralarını da hatırlatmakta fayda var. Özellikle Denizli, Ankara, İstanbul vb. illerde yaşanan sel felaketlerini ülkece mizah konusu yaptılar. Ama milletin düştüğü durum değil, AKP belediyeciliği mizah malzemesiydi. AKP yalnızca Aydın’dan ibaret değil. 16 yıldır iktidarsınız, memleketin hali ortada. Durum bu kadar açık. Halep oradaysa arşın burada… Buyur ölç.” AK Parti’li başkanların yönettiği İstanbul ve Ankara’dan yağmur sonu fotoğrafları da yollayan CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, “Aydın’ımız hiç Ankara, İstanbul gibi olmuyor, olmayacak da” dedi.
AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’a yanıt veren CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, “Eliniz cebinizde dolaşacağınıza İl Özel İdaresi elinizdeyken yatırım yapsaydınız Sayın Savaş, elinizi kolunuzu bağlayan mı vardı? Mizah malzemesi oluyorsunuz” dedi.

AYDIN- AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın son yağışlarla ilgili yaptığı yazılı açıklamada Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni suçlamasına yanıt veren CHP Efeler İlçe Başkanı Mersin, yazılı açıklamasında, “AKP’li milletvekili Mustafa Savaş halk bir afete uğrasa da büyükşehir belediyesi üzerinden prim yapsam diye yine iştahlı iştahlı açıklamalara girişmiş. Kendisi öyle bir psikolojik çöküntü içerisinde ki, Özlem Çerçioğlu karşısında o kadar çaresiz ki afetten medet umar hale gelmiş. Şimdi küçük bir hatırlatma ile kendisine soruyorum” diye konuştu:

CHP Efeler İlçe Başkanı Mersin’in açıklaması şöyle devam etti:

“Henüz büyükşehir yokken, 2002 yılından 2014 yılına kadar geçen süre zarfında, İl Özel İdaresi elinizdeyken, 12 yılda altyapı yaptınız da biz mi söktük Sayın Vekil? Geçen 4 yılda il tarihinde görülmemiş yatırım yapıldı. Bu yatırımlar, halka hizmet için yapılırken, aynı zamanda sizler için büyük bir ayıbı da ortaya çıkardı. Onca yıl eliniz cebinizde dolaşıp, Aydın’a tek çivi bile çakmadığınızı gözler önüne serdi. Sadece 4 yılda 1.5 milyarı geçen alt ve üst yapı yatırımı yapıldı, neden? Büyükşehir geldiğinde 17 ilçede ne altyapı, ne üstyapı yoktu çünkü.

Milletin evini su basmışsa, bunu ASKİ’ye ya da Özlem Çerçioğlu’na değil, öncelikle kendinize sormanız daha doğru olacaktır. İl Özel İdare elinizdeyken 12 yılda yapamadığınız hizmeti, bin bir zorluklarla, yıpratmalarla, iktidara yaslanmadan, 4 yılda yapan bir büyükşehir belediyesini itham ederken iki kere düşün. Yoksa halk sandıkta sorar; bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu diye! Hoş, sen bu yerel seçim sandığında tecrübelisin, son yaşadığın hezimet ile halk sana cevabını vermişti.

AKP’li büyükşehir belediyelerinde yaşanan sel manzaralarını da hatırlatmakta fayda var. Özellikle Denizli, Ankara, İstanbul vb. illerde yaşanan sel felaketlerini ülkece mizah konusu yaptılar. Ama milletin düştüğü durum değil, AKP belediyeciliği mizah malzemesiydi. AKP yalnızca Aydın’dan ibaret değil. 16 yıldır iktidarsınız, memleketin hali ortada. Durum bu kadar açık.

Halep oradaysa arşın burada… Buyur ölç.”

AK Parti’li başkanların yönettiği İstanbul ve Ankara’dan yağmur sonu fotoğrafları da yollayan CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, “Aydın’ımız hiç Ankara, İstanbul gibi olmuyor, olmayacak da” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.