Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Meral Akşener'e şok!

SİYASET 25.06.2015 - 11:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3788+ kez okundu.
 

Meral Akşener'e şok!

MHP, TBMM Başkanvekilliğine Meral Akşener yerine Koray Aydın'ı seçti.

MHP, Meral Akşener'in yerine TBMM Başkanvekilliği görevine, MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın'ı getirdi. MHP'de Meclis Başkanvekilliği için 24'üncü dönemde de Meclis Başkanvekilliği yapan Meral Akşener'in ismi geçiyordu. Ancak Akşener'in isminin fazla telafuz edilmesinden rahatsız olan MHP lideri Devlet Bahçeli, Koray Aydın isminde karar kıldı. Bahçeli, "MHP’de baştan sona hep Meral Akşener, Meral Akşener vardır demek edepsizliktir, partiye hakarettir. Zannediyorum başkanvekilliğini de kaybetti." sözleriyle Akşener'in adaylığını yolunu kapatmıştı.
MHP, TBMM Başkanvekilliğine Meral Akşener yerine Koray Aydın'ı seçti.

MHP, Meral Akşener'in yerine TBMM Başkanvekilliği görevine, MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın'ı getirdi.

MHP'de Meclis Başkanvekilliği için 24'üncü dönemde de Meclis Başkanvekilliği yapan Meral Akşener'in ismi geçiyordu. Ancak Akşener'in isminin fazla telafuz edilmesinden rahatsız olan MHP lideri Devlet Bahçeli, Koray Aydın isminde karar kıldı.

Bahçeli, "MHP’de baştan sona hep Meral Akşener, Meral Akşener vardır demek edepsizliktir, partiye hakarettir. Zannediyorum başkanvekilliğini de kaybetti." sözleriyle Akşener'in adaylığını yolunu kapatmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.