Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Meral Akşener kararını verdi

EKONOMİ 30.11.2015 - 13:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1622+ kez okundu.
 

Meral Akşener kararını verdi

Meral Akşener "Her türlü sorumluluğu almaya hazırız" dedi.

“Türkiye'nin bekaası sözkonusu olduğunda girdiğimiz mücadeleleri kazanmak ya da kaybetmek olarak görmeyiz. Ülkücü hareketi yeniden diriltmek için tek tek isimlerin önemi yoktur, o ırmağa akan yüreklerin hedefi vardı. Biz gizli ve kirli senaryoların bozulması için kararlıyız. Bu millet artık her şey bitti denilen anlarda hiçbir şeyin bitmediğini, en son Türk bitti demeden hiçbir şeyin bitmeyeceğini defalarca kanıtlamıştır. Ne mutlu Türk'üm diyene. Üstü kurul delegelerimizin, kimse üstünde değildir. Gerekli imzalar toplandığı takdirde, hiçbir yargı merciine müracaat etmeden imzaların geçerli olacağını düşünüyoruz. Türkiye'nin hiçbir yerinde ne Sayın Bülent Arınç'la, ne Sayın Abdullah Gül'le ne de başka bir siyasetçiyle bir araya gelmedim. Herhangi bir görüşme yapmadım. Bu iddianın tarafımdan yalanlanmasına rağmen devam etmesini şaşkınlıkla karşıladığımı belirtmek isterim. Partimize mensup siyasetçiler dışında hiç kimseyle siyaset konuşmadım. HER TÜRLÜ SORUMLULUĞU ALMAYA HAZIRIZ Ben ve arkadaşlarım ülkücü iradenin üstümüze yükleyeceği sorumluluğu almaya hazırız. Aday olan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Olağanüstü kongre yapılırsa, seçimli kongreye gideceğiz."
Meral Akşener "Her türlü sorumluluğu almaya hazırız" dedi.

“Türkiye'nin bekaası sözkonusu olduğunda girdiğimiz mücadeleleri kazanmak ya da kaybetmek olarak görmeyiz. Ülkücü hareketi yeniden diriltmek için tek tek isimlerin önemi yoktur, o ırmağa akan yüreklerin hedefi vardı.

Biz gizli ve kirli senaryoların bozulması için kararlıyız.

Bu millet artık her şey bitti denilen anlarda hiçbir şeyin bitmediğini, en son Türk bitti demeden hiçbir şeyin bitmeyeceğini defalarca kanıtlamıştır. Ne mutlu Türk'üm diyene.

Üstü kurul delegelerimizin, kimse üstünde değildir. Gerekli imzalar toplandığı takdirde, hiçbir yargı merciine müracaat etmeden imzaların geçerli olacağını düşünüyoruz.

Türkiye'nin hiçbir yerinde ne Sayın Bülent Arınç'la, ne Sayın Abdullah Gül'le ne de başka bir siyasetçiyle bir araya gelmedim. Herhangi bir görüşme yapmadım. Bu iddianın tarafımdan yalanlanmasına rağmen devam etmesini şaşkınlıkla karşıladığımı belirtmek isterim. Partimize mensup siyasetçiler dışında hiç kimseyle siyaset konuşmadım.

HER TÜRLÜ SORUMLULUĞU ALMAYA HAZIRIZ

Ben ve arkadaşlarım ülkücü iradenin üstümüze yükleyeceği sorumluluğu almaya hazırız. Aday olan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Olağanüstü kongre yapılırsa, seçimli kongreye gideceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.