Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Menderes, memleketinde ölümsüzleştirildi

SİYASET 29.07.2016 - 19:53, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3661+ kez okundu.
 

Menderes, memleketinde ölümsüzleştirildi

Çakırbeyli’ye Adnan Menderes Anı Köşesi ile Çok Amaçlı Salon Kompleksi açıldı. Muhtar Demir; “Başkan Çerçioğlu tarihte iz bırakacak” dedi.

AYDIN- Demokrasi şehidi merhum Başbakan Adnan Menderes’in memleketi Çakırbeyli’ye Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Adnan Menderes Anı Köşesi ile Çok Amaçlı Salon Kompleksi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışa Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk,  Bozdoğan Belediye Başkanı Salim Tümer Apaydın, Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Çine Belediye Başkanı Salih Dinçer ile çok sayıda Çakırbeylili vatandaş katıldı.  “ÇERÇİOĞLU TARİHTE İZ BIRAKACAK” Çakırbeyli Mahalle Muhtarı Mehmet Demir, tarihte iz bırakanlar, insanlar arasında Özlem Çerçioğlu’nun adının olacağını belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve emeği geçenlere teşekkür etti. Tamamlanan tesisin açılışında yaptığı konuşmasına İstiklal Marşı’nın ilk kıtasını okuyarak başlayan Başkan Özlem Çerçioğlu, “Korkmuyoruz çünkü bizim gücünü ve cesaretini asil Türk milletinden alan tunç yüreklerimiz var. Korkmuyoruz çünkü bizim özgürlük kıvılcımını Anadolu toprağında alevlerinden Mustafa Kemal’imiz var. Keşke herkes Mustafa Kemal’in askerleri olabilseydi. Korkmuyoruz çünkü bizim vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna kendini tanklara ve bombalara siper eden, demokrasi ve özgürlüğe adamış milyonlarımız var. Çakırbeyliler ve Aydınlılar bu ülkede darbenin acısını yüreğinde en iyi hisseden kişilersiniz. Çünkü sizler demokrasi şehidi merhum başvekil Adnan Menderes’in hemşerilerisiniz” dedi. “24 SAAT HİZMETİNİZDEYİM” Çakırbeylilerin hangi yatırıma ihtiyacı varsa hayata geçireceklerini söylediklerini hatırlatan Çerçioğlu, “Biz sözümüzün eriyiz. Siz istediniz Büyükşehir olarak biz yaptık ve açılışını yapıyoruz. Merhum Başbakan Adnan Menderes için Anı Köşesi ve Çok Amaçlı Salonların bulunduğu sosyal tesisleri yaptığımız için çok mutluyum. Tesislerimiz artık mahalle sakinlerimizin hizmetinde ve muhtarımıza emanet. Ayrıca merhum Başbakanımız Menderes’in aziz hatırası bu tesiste yaşamaya devam edecek. Biz hemşerilerimizden aldığımız güçle çalışıyor, hizmet üretiyor, sizlerin desteği ile Çarkırbeyli’nin hak ettiği yatırımları getirmeye devam edeceğiz. 24 saat Çakırbeylilerin hizmetindeyim“ ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Başkan Çerçioğlu’na plaket takdim edilirken, daha sonra Başkan Çerçioğlu ve beraberindeki heyet tarafından Adnan Menderes anı köşesi ve çok amaçlı salonun açılışı yapıldı. Açılışı yapılan iki katlı tesiste 500 kişilik kapalı, 500 kişilik de açık düğün salonunun yanı sıra sergi salonları, yeni muhtarlık birimi de bulunuyor.  
Çakırbeyli’ye Adnan Menderes Anı Köşesi ile Çok Amaçlı Salon Kompleksi açıldı. Muhtar Demir; “Başkan Çerçioğlu tarihte iz bırakacak” dedi.

AYDIN- Demokrasi şehidi merhum Başbakan Adnan Menderes’in memleketi Çakırbeyli’ye Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Adnan Menderes Anı Köşesi ile Çok Amaçlı Salon Kompleksi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılışa Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk,  Bozdoğan Belediye Başkanı Salim Tümer Apaydın, Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Çine Belediye Başkanı Salih Dinçer ile çok sayıda Çakırbeylili vatandaş katıldı.

 “ÇERÇİOĞLU TARİHTE İZ BIRAKACAK”

Çakırbeyli Mahalle Muhtarı Mehmet Demir, tarihte iz bırakanlar, insanlar arasında Özlem Çerçioğlu’nun adının olacağını belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Tamamlanan tesisin açılışında yaptığı konuşmasına İstiklal Marşı’nın ilk kıtasını okuyarak başlayan Başkan Özlem Çerçioğlu, “Korkmuyoruz çünkü bizim gücünü ve cesaretini asil Türk milletinden alan tunç yüreklerimiz var. Korkmuyoruz çünkü bizim özgürlük kıvılcımını Anadolu toprağında alevlerinden Mustafa Kemal’imiz var. Keşke herkes Mustafa Kemal’in askerleri olabilseydi. Korkmuyoruz çünkü bizim vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna kendini tanklara ve bombalara siper eden, demokrasi ve özgürlüğe adamış milyonlarımız var. Çakırbeyliler ve Aydınlılar bu ülkede darbenin acısını yüreğinde en iyi hisseden kişilersiniz. Çünkü sizler demokrasi şehidi merhum başvekil Adnan Menderes’in hemşerilerisiniz” dedi.

“24 SAAT HİZMETİNİZDEYİM”

Çakırbeylilerin hangi yatırıma ihtiyacı varsa hayata geçireceklerini söylediklerini hatırlatan Çerçioğlu, “Biz sözümüzün eriyiz. Siz istediniz Büyükşehir olarak biz yaptık ve açılışını yapıyoruz. Merhum Başbakan Adnan Menderes için Anı Köşesi ve Çok Amaçlı Salonların bulunduğu sosyal tesisleri yaptığımız için çok mutluyum. Tesislerimiz artık mahalle sakinlerimizin hizmetinde ve muhtarımıza emanet. Ayrıca merhum Başbakanımız Menderes’in aziz hatırası bu tesiste yaşamaya devam edecek. Biz hemşerilerimizden aldığımız güçle çalışıyor, hizmet üretiyor, sizlerin desteği ile Çarkırbeyli’nin hak ettiği yatırımları getirmeye devam edeceğiz. 24 saat Çakırbeylilerin hizmetindeyim“ ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Başkan Çerçioğlu’na plaket takdim edilirken, daha sonra Başkan Çerçioğlu ve beraberindeki heyet tarafından Adnan Menderes anı köşesi ve çok amaçlı salonun açılışı yapıldı.

Açılışı yapılan iki katlı tesiste 500 kişilik kapalı, 500 kişilik de açık düğün salonunun yanı sıra sergi salonları, yeni muhtarlık birimi de bulunuyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.