Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Memur-Sen'liler iftarda buluştu

GENEL 09.06.2018 - 13:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4188+ kez okundu.
 

Memur-Sen'liler iftarda buluştu

Memur-Sen İftar Yemeği ve İstikrarda 10. Yıl Aydın Buluşması Programı, çok sayıda konuğun da katılımıyla gerçekleşti.

AYDIN- Memur-Sen İftar Yemeği ve İstikrarda 10. Yıl Aydın Buluşması Programı, Memur-Sen Aydın il Başkanı Ali Aygül’ün ev sahipliğinde, AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Bem Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, Bem Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı, ADÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Mustafa Aslan, Aydın Müftüsü, İŞKUR Müdürü, Aile Sosyal Politikalar Müdürü, Çevre ve Şehircilik Müdürü, Sağlık İl Müdürü, Kültür Müdürü, kurum daire müdürleri, Memur-Sen’e bağlı Şube Başkanları, İl Başkanı Yönetimi ve temsilcileri ve Memur-Sen üyelerinin katılımı ile gerçekleşti. Kur’an-ı kerim Tilaveti ile başlayan program, semazen gösterisi İl Müftüsü'nün duası ile devam etti. Açılış Konuşmasını yapan Memur-Sen Aydın İl Başkanı Ali Aygül, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, “Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden âzâd olan on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif'i idrak etmenin" heyecanı ve sevincinden bahsetti. Aygül, “Ramazan ayı, rahmet, mağfiret ve kurtuluş ümidinin tazelendiği, ibadet ve nefis muhasebesi ile gönüllerin arındığı, yardımlaşma, dayanışma, birlik ve beraberlik ruhunun canlanarak sosyal bütünleşmenin yaşandığı müstesna bir zamandır. Bu gün ülke olarak bolluk ve bereket ayı olan Ramazan ayını huzur ve güven ortamında geçirdiysek de İslam Coğrafyası'nda akan kan ve gözyaşları dinmedi. Hala daha Filistin’de, Kudüs’te anaların feryatları, bebelerin gözyaşları devam ediyor. Bu mübarek ayda dahi Müslüman kanı akmaya devam ediyor. Mehmet Akif İnan’ın arkadaşları ile erdemliler hareketi diye çıktığı yoldur MEMUR-SEN. Kurucu Genel Başkanımız Mehmet Akif İnan’a Allah'tan rahmet diliyor, Bu yolda bu dava adına sendikal çalışmalarda vefat eden BEM-BİR-SEN Genel Sekreteri İbrahim Keresteci abimize de Allahtan rahmet diliyoruz. 1 Milyonu Aşkın üyesi ile Türkiye’de yetkili ve etkili olan Memur-Sen ailesi İlimizde ’de 11.000 i aşkın üyesi ile Türkiye de olduğu gibi Aydın’da da etkili ve yetkili sendikadır. Etkili ve yetkili olmada emeği geçen Şube ve İl Başkanlarına teşekkür ediyorum. Gözünü bile kırpmadan Vatanımızın birlik ve beraberliğine göz diken hainlerin oyunlarını bozan ve canını bu uğurda veren Şehit Feti Sekin’in ailesine teşekkür ediyorum. Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramı'nızı şimdiden kutluyor, Hepinize sevgiler, saygılar sunuyorum." Bem Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç, Bem Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay ve AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Mustafa Savaş da birer konuşma yaptılar. Bem Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Mustafa Savaş’a Aydın’ın yöresel İncirler ve Zeytin Yağından oluşan bir sele hediye etti. İftar etkinliği toplu fotoğraf çekimleri ile sona erdi.
Memur-Sen İftar Yemeği ve İstikrarda 10. Yıl Aydın Buluşması Programı, çok sayıda konuğun da katılımıyla gerçekleşti.


AYDIN- Memur-Sen İftar Yemeği ve İstikrarda 10. Yıl Aydın Buluşması Programı, Memur-Sen Aydın il Başkanı Ali Aygül’ün ev sahipliğinde, AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Bem Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, Bem Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı, ADÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Mustafa Aslan, Aydın Müftüsü, İŞKUR Müdürü, Aile Sosyal Politikalar Müdürü, Çevre ve Şehircilik Müdürü, Sağlık İl Müdürü, Kültür Müdürü, kurum daire müdürleri, Memur-Sen’e bağlı Şube Başkanları, İl Başkanı Yönetimi ve temsilcileri ve Memur-Sen üyelerinin katılımı ile gerçekleşti.
Kur’an-ı kerim Tilaveti ile başlayan program, semazen gösterisi İl Müftüsü'nün duası ile devam etti.
Açılış Konuşmasını yapan Memur-Sen Aydın İl Başkanı Ali Aygül, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, “Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden âzâd olan on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif'i idrak etmenin" heyecanı ve sevincinden bahsetti.
Aygül, “Ramazan ayı, rahmet, mağfiret ve kurtuluş ümidinin tazelendiği, ibadet ve nefis muhasebesi ile gönüllerin arındığı, yardımlaşma, dayanışma, birlik ve beraberlik ruhunun canlanarak sosyal bütünleşmenin yaşandığı müstesna bir zamandır.
Bu gün ülke olarak bolluk ve bereket ayı olan Ramazan ayını huzur ve güven ortamında geçirdiysek de İslam Coğrafyası'nda akan kan ve gözyaşları dinmedi. Hala daha Filistin’de, Kudüs’te anaların feryatları, bebelerin gözyaşları devam ediyor. Bu mübarek ayda dahi Müslüman kanı akmaya devam ediyor.
Mehmet Akif İnan’ın arkadaşları ile erdemliler hareketi diye çıktığı yoldur MEMUR-SEN.
Kurucu Genel Başkanımız Mehmet Akif İnan’a Allah'tan rahmet diliyor, Bu yolda bu dava adına sendikal çalışmalarda vefat eden BEM-BİR-SEN Genel Sekreteri İbrahim Keresteci abimize de Allahtan rahmet diliyoruz.
1 Milyonu Aşkın üyesi ile Türkiye’de yetkili ve etkili olan Memur-Sen ailesi İlimizde ’de 11.000 i aşkın üyesi ile Türkiye de olduğu gibi Aydın’da da etkili ve yetkili sendikadır.
Etkili ve yetkili olmada emeği geçen Şube ve İl Başkanlarına teşekkür ediyorum.
Gözünü bile kırpmadan Vatanımızın birlik ve beraberliğine göz diken hainlerin oyunlarını bozan ve canını bu uğurda veren Şehit Feti Sekin’in ailesine teşekkür ediyorum. Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramı'nızı şimdiden kutluyor, Hepinize sevgiler, saygılar sunuyorum."
Bem Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç, Bem Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay ve AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Mustafa Savaş da birer konuşma yaptılar.
Bem Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Mustafa Savaş’a Aydın’ın yöresel İncirler ve Zeytin Yağından oluşan bir sele hediye etti. İftar etkinliği
toplu fotoğraf çekimleri ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.