Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Mehmetçik’e destek için Hatay’a gittiler

GÜNCEL 13.03.2018 - 16:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3300+ kez okundu.
 

Mehmetçik’e destek için Hatay’a gittiler

Aydın-Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği’ne bağlı başkan ve üyelerden oluşan 80 kişilik grup Afrin Operasyonuna katılan Mehmetçik’e destek olmak için otobüsle Hatay’a gitti.

AYDIN - Türkiye genelindeki 81 ilden Esnaf ve Sanatkarların katılacağı “Mehmetçik Nerede Biz Oradayız” programı kapsamında 14 Mart’ta Hatay’dan Mehmetçiğe destek vereceklerini belirten 3. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Necip Saraç, “Hükümetimize ve harekatı başarıyla gerçekleştirmekte olan kahraman Mehmetçiklerimize destek vermek, 80 milyon olarak tek yürek Mehmetçiğimizle birlikte olduğumuzu, esnaf ve sanatkar teşkilatlarımızın hükümetimizin ve kahraman ordumuzun yanında olduğumuzu dosta düşmana duyurmak için bölge birliğimize bağlı Aydın ve Muğla’daki temsilcilerimizle Hatay’a gidiyoruz” dedi. “Mehmetçik Nerede Biz Oradayız” programı kapsamında 14 Mart 2018 tarihinde Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi’nin himayesinde önce Hatay Valiliği ziyaret edilecek. Valilik ziyareti sonrası Askeri Kontrol Noktası, Reyhanlı ve Hatay esnaf ziyaretlerinin ardından Hatay’da Esnaf ve Sanatkarlar toplantısı yapılacak.
Aydın-Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği’ne bağlı başkan ve üyelerden oluşan 80 kişilik grup Afrin Operasyonuna katılan Mehmetçik’e destek olmak için otobüsle Hatay’a gitti.

AYDIN - Türkiye genelindeki 81 ilden Esnaf ve Sanatkarların katılacağı “Mehmetçik Nerede Biz Oradayız” programı kapsamında 14 Mart’ta Hatay’dan Mehmetçiğe destek vereceklerini belirten 3. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Necip Saraç, “Hükümetimize ve harekatı başarıyla gerçekleştirmekte olan kahraman Mehmetçiklerimize destek vermek, 80 milyon olarak tek yürek Mehmetçiğimizle birlikte olduğumuzu, esnaf ve sanatkar teşkilatlarımızın hükümetimizin ve kahraman ordumuzun yanında olduğumuzu dosta düşmana duyurmak için bölge birliğimize bağlı Aydın ve Muğla’daki temsilcilerimizle Hatay’a gidiyoruz” dedi.

“Mehmetçik Nerede Biz Oradayız” programı kapsamında 14 Mart 2018 tarihinde Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi’nin himayesinde önce Hatay Valiliği ziyaret edilecek. Valilik ziyareti sonrası Askeri Kontrol Noktası, Reyhanlı ve Hatay esnaf ziyaretlerinin ardından Hatay’da Esnaf ve Sanatkarlar toplantısı yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.