Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Mehmet Panayırcı son yolculuğuna uğurlandı

EKONOMİ 06.01.2015 - 22:47, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:48 3860+ kez okundu.
 

Mehmet Panayırcı son yolculuğuna uğurlandı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde 73 yaşında hayatını kaybeden gazeteci Mehmet Panayırcı, son yolculuğuna uğurlandı.

Aydın’ın Nazilli ilçesinde 73 yaşında hayatını kaybeden gazeteci Mehmet Panayırcı, son yolculuğuna uğurlandı. Kocaeli’nde bulunan kızını ziyareti sırasında kısmı yüz felci geçiren ve tedavi altına alındığı Kocaeli Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybeden gazeteci Mehmet Panayırcı için Nazilli Koca Cami’de cenaze töreni düzenlendi. Törene Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Belediye Başkanı Haluk Alıcık, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı İmran Acar, MHP Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan, 22 ve 23. dönem Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri, gazeteci arkadaşları ile ailesi ve akrabaları katıldı. Cenaze namazının ardından bir süre omuzlarda taşınan Mehmet Panayırcı daha sonra Eğriboyun Mezarlığı’nde toprağa verildi. Nazilli’de Günaydın Gazetesi’nde mesleğe başlayan ve 26 yıldır basın danışmanlığı görevini yürüten 73 yaşındaki Mehmet Panayırcı, 1942 yılında Nazilli’de doğdu. İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Yüksekokulu mezunu olan Mehmet Panayırcı, Günaydın, Hürriyet ve Tercüman gazetelerinde muhabirlik yaptı. Mehmet Panayırcı, meslekten emekli olduktan sonra Denizli ve Nazilli’de otellerde müdürlük görevleri yürüttü. Panayırcı, evli ve iki çocuk babasıydı.
Aydın’ın Nazilli ilçesinde 73 yaşında hayatını kaybeden gazeteci Mehmet Panayırcı, son yolculuğuna uğurlandı.

Aydın’ın Nazilli ilçesinde 73 yaşında hayatını kaybeden gazeteci Mehmet Panayırcı, son yolculuğuna uğurlandı.

Kocaeli’nde bulunan kızını ziyareti sırasında kısmı yüz felci geçiren ve tedavi altına alındığı Kocaeli Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybeden gazeteci Mehmet Panayırcı için Nazilli Koca Cami’de cenaze töreni düzenlendi. Törene Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Belediye Başkanı Haluk Alıcık, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı İmran Acar, MHP Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan, 22 ve 23. dönem Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri, gazeteci arkadaşları ile ailesi ve akrabaları katıldı. Cenaze namazının ardından bir süre omuzlarda taşınan Mehmet Panayırcı daha sonra Eğriboyun Mezarlığı’nde toprağa verildi.

Nazilli’de Günaydın Gazetesi’nde mesleğe başlayan ve 26 yıldır basın danışmanlığı görevini yürüten 73 yaşındaki Mehmet Panayırcı, 1942 yılında Nazilli’de doğdu. İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Yüksekokulu mezunu olan Mehmet Panayırcı, Günaydın, Hürriyet ve Tercüman gazetelerinde muhabirlik yaptı. Mehmet Panayırcı, meslekten emekli olduktan sonra Denizli ve Nazilli’de otellerde müdürlük görevleri yürüttü. Panayırcı, evli ve iki çocuk babasıydı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.