Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Mehmet Erdem'e siyaset dersi gibi tepki

SİYASET 26.06.2018 - 15:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3639+ kez okundu.
 

Mehmet Erdem'e siyaset dersi gibi tepki

AK Parti 26. Dönem Aydın Milletvekili Mehmet Erdem'in sosyal medya hesabından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile ilgili yaptığı "CHP’de bölünme kaçınılmaz gibi!" başlıklı yazısına kendi partilisinin de aralarında bulunduğu Aydınlılardan tepki aldı.

AYDIN- Geçen dönem Aydın Milletvekili olup 24 Haziran seçimlerinde listeye alınmayan Mehmet Erdem, tepki alan sosyal medya paylaşımında, "CHP’de bölünme kaçınılmaz gibi! HDP Van’daki aldığı oy kadar İzmir’de oy aldı. HDP barajı aşsın diye CHP üst yönetimi kendi seçmenlerine oy verdirince böyle bir sonuç ortaya çıktı. M.Kemal Atatürk’ün kurduğu CHP kuruluş felsefesinden tamamen uzaklaşıyor. CHP bu yönetim anlayışıyla ve yönetim kadrosuyla yoluna devam edemez. CHP’deki sorun Kurultaylarla ve Genel Başkan değişimiyle de çözülmeyecektir. CHP’de bölünme kaçınılmaz gibi gözüküyor" dedi. Erdem'in paylaşımına yorum yapan Nihat Aslan isimli vatandaş, "Spor yorumcuları gibi, bir başkasının işini değil, kendi işi ile herkes uğraşsa ülke daha ileriye gidecektir. Ama nerde?" diye başladığı cevabını, "CHP dağılsa, yok olsa veya dönemiinzde meclise taşıdığınız HDP yok olsa sizler ne kazanacaksınız? Siz kendi işlerinizi bitirdiniz de başkalarını yönetmeye mi sıra geldi? Lütfen bu polemiklerden uzak durunuz. Kendinizi olmazsa olmaz kabul etmeyin. Siz olmazsanız bir başkası çıkar ve işi omuzlar. Bu millet ne kara günler geçirmiştir? Size terörsüz bir ülke teslim edilmiş idi. daha sonrasını biliyorsunuz. CHP bölünmesi gerekmiş. Olsun o zaman bir bayrak açmak mı gerek? O zaman tek parti dönemine dönme yasası çıkartırsınız. Diğer partileri de kapatıp bu işi başarmış olursunuz. Ebedi şef ve Milli şeflik ilan edersiniz. saaltanatın babadan oğula geçmesi için yasa hazırlayıp veriniz. Bu hizmetiniz, Aydın'a yaptığınız unutulmayacak hizmetlere ek olur" sözleriyle tamamladı. Mehmet Erdem'e tepki bununla da sınırlı kalmadı. AK Parti Sultanhisar İlçe Başkanlığı görevinde de bulunan Mustafa Sarıoğlu'nun tepki gösterdiği gözlendi. Sarıoğlu, "Sayın vekilim siz Türkiye genelindeki düşüş neden niçin ona bakın aydın da bir dünya rezalet ve sıkıntı var bunlarla ilgilenin bize ne CHP den güneydoğuda ak parti teşkilatlarında ki kck lılara bakın yakında yerel seçimler var onu düşünün dönüp bize bu hdp lilere yüz veren kim diye sorulduğunda diyecek bir şeyimiz olsun" ifadelerini kullandı.
AK Parti 26. Dönem Aydın Milletvekili Mehmet Erdem'in sosyal medya hesabından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile ilgili yaptığı "CHP’de bölünme kaçınılmaz gibi!" başlıklı yazısına kendi partilisinin de aralarında bulunduğu Aydınlılardan tepki aldı.

AYDIN- Geçen dönem Aydın Milletvekili olup 24 Haziran seçimlerinde listeye alınmayan Mehmet Erdem, tepki alan sosyal medya paylaşımında, "CHP’de bölünme kaçınılmaz gibi! HDP Van’daki aldığı oy kadar İzmir’de oy aldı. HDP barajı aşsın diye CHP üst yönetimi kendi seçmenlerine oy verdirince böyle bir sonuç ortaya çıktı. M.Kemal Atatürk’ün kurduğu CHP kuruluş felsefesinden tamamen uzaklaşıyor. CHP bu yönetim anlayışıyla ve yönetim kadrosuyla yoluna devam edemez. CHP’deki sorun Kurultaylarla ve Genel Başkan değişimiyle de çözülmeyecektir. CHP’de bölünme kaçınılmaz gibi gözüküyor" dedi.
Erdem'in paylaşımına yorum yapan Nihat Aslan isimli vatandaş, "Spor yorumcuları gibi, bir başkasının işini değil, kendi işi ile herkes uğraşsa ülke daha ileriye gidecektir. Ama nerde?" diye başladığı cevabını, "CHP dağılsa, yok olsa veya dönemiinzde meclise taşıdığınız HDP yok olsa sizler ne kazanacaksınız? Siz kendi işlerinizi bitirdiniz de başkalarını yönetmeye mi sıra geldi? Lütfen bu polemiklerden uzak durunuz. Kendinizi olmazsa olmaz kabul etmeyin. Siz olmazsanız bir başkası çıkar ve işi omuzlar. Bu millet ne kara günler geçirmiştir? Size terörsüz bir ülke teslim edilmiş idi. daha sonrasını biliyorsunuz. CHP bölünmesi gerekmiş. Olsun o zaman bir bayrak açmak mı gerek? O zaman tek parti dönemine dönme yasası çıkartırsınız. Diğer partileri de kapatıp bu işi başarmış olursunuz. Ebedi şef ve Milli şeflik ilan edersiniz. saaltanatın babadan oğula geçmesi için yasa hazırlayıp veriniz. Bu hizmetiniz, Aydın'a yaptığınız unutulmayacak hizmetlere ek olur" sözleriyle tamamladı.
Mehmet Erdem'e tepki bununla da sınırlı kalmadı. AK Parti Sultanhisar İlçe Başkanlığı görevinde de bulunan Mustafa Sarıoğlu'nun tepki gösterdiği gözlendi. Sarıoğlu, "Sayın vekilim siz Türkiye genelindeki düşüş neden niçin ona bakın aydın da bir dünya rezalet ve sıkıntı var bunlarla ilgilenin bize ne CHP den güneydoğuda ak parti teşkilatlarında ki kck lılara bakın yakında yerel seçimler var onu düşünün dönüp bize bu hdp lilere yüz veren kim diye sorulduğunda diyecek bir şeyimiz olsun" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.