Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Mehmet Arkun, çalışmalara hızlı başladı

SİYASET 01.05.2018 - 19:22, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3634+ kez okundu.
 

Mehmet Arkun, çalışmalara hızlı başladı

24 Haziran tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimlerine sayılı günler kala AK Parti'den aday adaylığını açıklayan Mimar Mehmet Arkun çalışmalara hızlı başladı.

AYDIN- AK Parti'den Aydın Milletvekilliği’ne aday adaylığını açıklayan Mimar Mehmet Arkun, hız kesmeden teşkilat ziyaretlerine başladı. Arkun, ilk olarak Didim, Koçarlı, Söke ve Kuşadası ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek, partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi. Arkun, ilk ziyaretinde AK Parti Didim İlçe Başkanlığı'nda yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Daha sonra Koçarlı İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Arkun, burada da parti yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlarla sohbet etti. Gün içinde AK Parti Söke ve Kuşadası İlçe Başkanlığı'na da ziyarette bulunan Arkun, partililerden destek istedi ve ziyaretlerinde, “Durmak yok, yola devam” mesajını verdi. Mimar Mehmet Arkun, gittiği her ilçede yoğun ilgi ve alaka ile karşılandı.
24 Haziran tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimlerine sayılı günler kala AK Parti'den aday adaylığını açıklayan Mimar Mehmet Arkun çalışmalara hızlı başladı.

AYDIN- AK Parti'den Aydın Milletvekilliği’ne aday adaylığını açıklayan Mimar Mehmet Arkun, hız kesmeden teşkilat ziyaretlerine başladı. Arkun, ilk olarak Didim, Koçarlı, Söke ve Kuşadası ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek, partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Arkun, ilk ziyaretinde AK Parti Didim İlçe Başkanlığı'nda yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Daha sonra Koçarlı İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Arkun, burada da parti yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlarla sohbet etti. Gün içinde AK Parti Söke ve Kuşadası İlçe Başkanlığı'na da ziyarette bulunan Arkun, partililerden destek istedi ve ziyaretlerinde, “Durmak yok, yola devam” mesajını verdi. Mimar Mehmet Arkun, gittiği her ilçede yoğun ilgi ve alaka ile karşılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.