Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Mehmet Işık hızlı yükseliyor

SİYASET 22.11.2017 - 09:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2768+ kez okundu.
 

Mehmet Işık hızlı yükseliyor

Mehmet Işık, Büyük Türkiye Partisi’ne genel başkan oluyor

AYDIN- Yaptığı olağanüstü tüzük kurultayı sonrası Demokratik Sol Parti (DSP) ile yollarını ayıran eski İl Başkanı Mehmet Işık, Büyük Türkiye Partisi’ne genel başkan oluyor. Büyük Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Tevfik Diker’in görevinden ayrılmasından sonra partinin üst düzey yöneticileri bu göreve Aydınlı siyasetçilerinden Mehmet Işık'a teklif etti. Işık'ın teklifi kabul etmesi üzerine toplanan Büyük Türkiye Partisi yönetimi, 9 Aralık'ta kurultaya gitme kararı verdi. Işık, Ankara'da yapılacak bu kurultaya, tek aday olarak girecek. Daha önce HEPAR Genel Başkan Yardımcılığı ve DSP Aydın İl Başkanlığı yapan Işık, yaşanan süreci şu şekilde anlattı: "DSP'den ayrıldıktan sonra, arkadaşlarımla birlikte, yeni parti kurmak için hazırlık yapmaya başladık. Bu süreçte, Büyük Türkiye Partisi yöneticileri, bana, 'Genel Başkanlık' teklifinde bulundu. Arkadaşlarım uygun bulunca ben de teklifi kabul ettim. Büyük Türkiye Partisi de, 9 Aralık'ta kurultaya gitmek için Yüksek Seçim Kurulu'na dilekçeyi verdi. Kurultaya tek olarak gireceğim. Allah nasip ederse partinin başına geçip, ekip arkadaşlarım ile birlikte ülkem için mücadele etmeye devam edeceğim."
Mehmet Işık, Büyük Türkiye Partisi’ne genel başkan oluyor

AYDIN- Yaptığı olağanüstü tüzük kurultayı sonrası Demokratik Sol Parti (DSP) ile yollarını ayıran eski İl Başkanı Mehmet Işık, Büyük Türkiye Partisi’ne genel başkan oluyor.

Büyük Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Tevfik Diker’in görevinden ayrılmasından sonra partinin üst düzey yöneticileri bu göreve Aydınlı siyasetçilerinden Mehmet Işık'a teklif etti. Işık'ın teklifi kabul etmesi üzerine toplanan Büyük Türkiye Partisi yönetimi, 9 Aralık'ta kurultaya gitme kararı verdi. Işık, Ankara'da yapılacak bu kurultaya, tek aday olarak girecek.

Daha önce HEPAR Genel Başkan Yardımcılığı ve DSP Aydın İl Başkanlığı yapan Işık, yaşanan süreci şu şekilde anlattı:

"DSP'den ayrıldıktan sonra, arkadaşlarımla birlikte, yeni parti kurmak için hazırlık yapmaya başladık. Bu süreçte, Büyük Türkiye Partisi yöneticileri, bana, 'Genel Başkanlık' teklifinde bulundu. Arkadaşlarım uygun bulunca ben de teklifi kabul ettim. Büyük Türkiye Partisi de, 9 Aralık'ta kurultaya gitmek için Yüksek Seçim Kurulu'na dilekçeyi verdi. Kurultaya tek olarak gireceğim. Allah nasip ederse partinin başına geçip, ekip arkadaşlarım ile birlikte ülkem için mücadele etmeye devam edeceğim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.