Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Medinova Hastanesi'nden Aydın Liselilere indirimli hizmet

SAĞLIK 01.09.2016 - 19:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3306+ kez okundu.
 

Medinova Hastanesi'nden Aydın Liselilere indirimli hizmet

Aydın Özel Medinova Hastanesi ile Aydın Lisesi Mezunları Derneği (ALMED) arasında indirimli sağlık hizmeti protokolü imzalandı.

AYDIN- Aydın Özel Medinova Hastanesi, Aydın Lisesi Mezunları Derneği'yle imzaladığı indirim protokolü kapsamında, dernek üyelerine 1 yıl boyunca yüzde 10 indirimli sağlık hizmeti sunacak. Yapılan protokolden Aydın Lisesi Mezunları Derneği üyeleri ve üyelerin birinci derece yakınları bu indirimden faydalanabilecek. Aydın Özel Medinova Hastanesi Genel Direktörü Op. Dr. İbrahim Köseoğlu, yapılan antlaşmanın hayırlı olması temennisinde bulunarak, ”Daha çok kişiye daha kısa zamanda ulaşmak için bu tür antlaşmalara imza atıyoruz. Aydın Lisesi Mezunları Derneği ile yapmış olduğumuz antlaşma ile dernek üyelerine ve birinci derece yakınlarına yüzde indirimde bulunuyoruz. Şuan bu şekilde 20’nin üzerinde kurum ve dernekler arasında antlaşmamız bulunuyor. Her gecen gün bu sayıyı yükselmeye devam ediyor. Yapılan antlaşmalarımız Aydınlılara ve Derneğimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi
Aydın Özel Medinova Hastanesi ile Aydın Lisesi Mezunları Derneği (ALMED) arasında indirimli sağlık hizmeti protokolü imzalandı.

AYDIN- Aydın Özel Medinova Hastanesi, Aydın Lisesi Mezunları Derneği'yle imzaladığı indirim protokolü kapsamında, dernek üyelerine 1 yıl boyunca yüzde 10 indirimli sağlık hizmeti sunacak. Yapılan protokolden Aydın Lisesi Mezunları Derneği üyeleri ve üyelerin birinci derece yakınları bu indirimden faydalanabilecek.

Aydın Özel Medinova Hastanesi Genel Direktörü Op. Dr. İbrahim Köseoğlu, yapılan antlaşmanın hayırlı olması temennisinde bulunarak, ”Daha çok kişiye daha kısa zamanda ulaşmak için bu tür antlaşmalara imza atıyoruz. Aydın Lisesi Mezunları Derneği ile yapmış olduğumuz antlaşma ile dernek üyelerine ve birinci derece yakınlarına yüzde indirimde bulunuyoruz. Şuan bu şekilde 20’nin üzerinde kurum ve dernekler arasında antlaşmamız bulunuyor. Her gecen gün bu sayıyı yükselmeye devam ediyor. Yapılan antlaşmalarımız Aydınlılara ve Derneğimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.