Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Medinova, basınla tanıştı

TEKNOLOJİ 27.07.2016 - 17:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4120+ kez okundu.
 

Medinova, basınla tanıştı

2008 yılından buyana Esas Holding bünyesinde hizmet veren hastanenin, bir çoğu kendi bünyesinde görev alan Aydın’ın tanınmış doktorları tarafından satın alındığı ve Medinova.

AYDIN- Özel Medinova Hastanesi Genel Direktörü  Op.Dr. İbrahim Köseoğlu, Tıbbi Hizmetle rDirektörü Prof. Dr. İlhan Özkan, Pazarlama ve İletişim Direktörü Uzm. Dr. Banu Öztürk Ceyhan ve Yönetim Kurulu Üyesi Op. Dr. Leylant Ova Demirtaş’ın yerel basın ile bir araya geldiği kahvaltıda açıklama yapan Genel Direktör Op. Dr. İbrahim Köseoğlu, şunları söyledi: “Aydın merkezde tam teşekküllü tek özel hastane olarak, aktif çalışan ve faaliyete devam etmekte olan hastaneyi kısa bir süre önce satın aldık. Hastanemiz deneyimli hekim kadrosu ve tecrübeli çalışanları ile bölge halkına en iyi hizmeti vermeye devam edecektir. Hastanemiz,  5.200 metrekare kapalı alanda toplam 67 hasta yatağı, 19 yoğun bakım yatağı (3 genel yoğun bakım yatağı, 8 yeni doğan yoğun bakım yatağı, 2 koroner yoğun bakım yatağı, 6 KVC yoğun bakım yatağı), 9 gözlem yatağı, 4 ameliyathane, doğumhane, radyoloji ve klinik laboratuvarları, acil servis ünitesi ile hizmet vermektedir. Deneyimli çalışanları, teknolojisi, modern altyapısı ile Kardiyoloji, Kalp ve Damar Cerrahi, Genel Cerrahi, İç Hastalıkları (Endokrinoloji, Gastroentroloji), Ortopedi ve Travmatoloji, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kulak Burun Boğaz, Nöroloji, Deri ve Zührevi Hastalıkları, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Üroloji, Plastik-Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi, Göz Hastalıkları, Anestezi ve Reanimasyon, Radyoloji ve Acil servis, Genel Yoğun Bakım Ünitesi, Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi ile faaliyet göstermektedir.” Topluma ve aileye sağlıklı yaşam alanında rehberlik eden ve hastalara en yakınhastaneolmayımisyonedinenÖzelMedinovaHastanesiTıbbiHizmetlerDirektörü Prof. Dr. İlhan Özkan, “Hastanemiz her geçen gün hasta sayısını ve operasyon sayısını sürekli arttırarak hizmet vermektedir. Bu da aslında hizmet verdiği alanlarda uzman kadrosu ile başarıyı yakalayan Medinova’ya olan güvenin artarak devam ettiğinin bir göstergesidir. Özel Medinova Hastanesi, tüm sağlık hizmetlerinde her zaman ilk tercih edilen referans hastane olmaya devam edecektir. Davetimize katıldığınız için hepinize çok teşekkür ederiz” dedi.  
2008 yılından buyana Esas Holding bünyesinde hizmet veren hastanenin, bir çoğu kendi bünyesinde görev alan Aydın’ın tanınmış doktorları tarafından satın alındığı ve Medinova.

AYDIN- Özel Medinova Hastanesi Genel Direktörü  Op.Dr. İbrahim Köseoğlu, Tıbbi Hizmetle rDirektörü Prof. Dr. İlhan Özkan, Pazarlama ve İletişim Direktörü Uzm. Dr. Banu Öztürk Ceyhan ve Yönetim Kurulu Üyesi Op. Dr. Leylant Ova Demirtaş’ın yerel basın ile bir araya geldiği kahvaltıda açıklama yapan Genel Direktör Op. Dr. İbrahim Köseoğlu, şunları söyledi:

“Aydın merkezde tam teşekküllü tek özel hastane olarak, aktif çalışan ve faaliyete devam etmekte olan hastaneyi kısa bir süre önce satın aldık. Hastanemiz deneyimli hekim kadrosu ve tecrübeli çalışanları ile bölge halkına en iyi hizmeti vermeye devam edecektir.

Hastanemiz,  5.200 metrekare kapalı alanda toplam 67 hasta yatağı, 19 yoğun bakım yatağı (3 genel yoğun bakım yatağı, 8 yeni doğan yoğun bakım yatağı, 2 koroner yoğun bakım yatağı, 6 KVC yoğun bakım yatağı), 9 gözlem yatağı, 4 ameliyathane, doğumhane, radyoloji ve klinik laboratuvarları, acil servis ünitesi ile hizmet vermektedir.

Deneyimli çalışanları, teknolojisi, modern altyapısı ile Kardiyoloji, Kalp ve Damar Cerrahi, Genel Cerrahi, İç Hastalıkları (Endokrinoloji, Gastroentroloji), Ortopedi ve Travmatoloji, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kulak Burun Boğaz, Nöroloji, Deri ve Zührevi Hastalıkları, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Üroloji, Plastik-Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi, Göz Hastalıkları, Anestezi ve Reanimasyon, Radyoloji ve Acil servis, Genel Yoğun Bakım Ünitesi, Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi ile faaliyet göstermektedir.”

Topluma ve aileye sağlıklı yaşam alanında rehberlik eden ve hastalara en yakınhastaneolmayımisyonedinenÖzelMedinovaHastanesiTıbbiHizmetlerDirektörü Prof. Dr. İlhan Özkan, “Hastanemiz her geçen gün hasta sayısını ve operasyon sayısını sürekli arttırarak hizmet vermektedir. Bu da aslında hizmet verdiği alanlarda uzman kadrosu ile başarıyı yakalayan Medinova’ya olan güvenin artarak devam ettiğinin bir göstergesidir. Özel Medinova Hastanesi, tüm sağlık hizmetlerinde her zaman ilk tercih edilen referans hastane olmaya devam edecektir. Davetimize katıldığınız için hepinize çok teşekkür ederiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.