Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Med Yapı Market’ten unutulmaz gece

GENEL 03.05.2019 - 17:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4645+ kez okundu.
 

Med Yapı Market’ten unutulmaz gece

Aydın’da yapı market sektörünün önemli firmalarından Med Yapı Market müşterilerine eğlence gecesi düzenledi.

AYDIN- Tesisat, seramik, vitrifiye malzemesi, duşa kabin ve daha birçok ürün yelpazesiyle toptan ve parakende hizmet veren Med Yapı Market piyasaların çalkantılı olduğu bir dönemde yaptığı bu organizasyon ile dikkatleri üzerine çekerek sektörün takdirini aldı. İnşaat sektörü emekçileri, Aydın’da ilk defa bir yerel firma sponsor kullanmayarak kendi imkanları ile yaptığı yemekli organizasyonunda bir araya geldi. Med Yapı Market, tesisatçılarına unutulmayacak bir eğlence gecesi düzenleyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Gecede konuşan Med Yapı Market Sahibi Miraç Aşkın Esenuluğ, ‘’Sektörümüz zor bir dönemden geçiyor. Biz de Med Yapı olarak bir nebze de olsa nefes alma ve birbirimizle dayanışma adına bu geceyi düzenlemeye karar verdik. Bu zorlu süreçte bizi yalnız bırakmayan ve her daim yanımızda yürüyen tesisatçılarımıza böyle bir organizasyon ile teşekkür etmek istedik. 2015’te kurulan firmamız, Allah’ın izni ve sizlerin desteği ile kısa sürede büyüyerek sektörde önemli bir noktaya ulaşmıştır. Bizim bu noktaya gelmemizdeki en büyük etken güler yüzlü hizmet, taviz vermediğimiz kalite ve iş takibimizdir. Ayrıca size hizmet sunmamızda bize yardımcı olan tedarikçi firmalarından Ege Yıldız, Pilsa, Vitra, GMS, Turkuaz, Creavit Fakrika Temsilcileri de aramızda bulunmaktadır. Hepsine teşekkür ederim’’ dedi. Miraç Akşın Esenuluğ’dan sonra söz alan firma ortağı İnşaat Mühendisi Deniz Bayram, ‘’Allah nasip ederse bu organizasyonu her sene daha da geliştirerek geleneksel bir hala getirmek istiyoruz’’  ifadelerini kullandı. 1 Mayıs İşçi Bayramı akşamında Şehriyar Kırbahçesi Düğün Salunu’nda düzenlenen gecede çiğköfte yoğruldu. Canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlenen tesisatçılar, harmandalı ve halaylar ile geceye renk kattı. Gecenin sonunda ise Med Yapı Market müşterilerine çekilişlerle hediyeler dağıttı.
Aydın’da yapı market sektörünün önemli firmalarından Med Yapı Market müşterilerine eğlence gecesi düzenledi.

AYDIN- Tesisat, seramik, vitrifiye malzemesi, duşa kabin ve daha birçok ürün yelpazesiyle toptan ve parakende hizmet veren Med Yapı Market piyasaların çalkantılı olduğu bir dönemde yaptığı bu organizasyon ile dikkatleri üzerine çekerek sektörün takdirini aldı.

İnşaat sektörü emekçileri, Aydın’da ilk defa bir yerel firma sponsor kullanmayarak kendi imkanları ile yaptığı yemekli organizasyonunda bir araya geldi. Med Yapı Market, tesisatçılarına unutulmayacak bir eğlence gecesi düzenleyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Gecede konuşan Med Yapı Market Sahibi Miraç Aşkın Esenuluğ, ‘’Sektörümüz zor bir dönemden geçiyor. Biz de Med Yapı olarak bir nebze de olsa nefes alma ve birbirimizle dayanışma adına bu geceyi düzenlemeye karar verdik. Bu zorlu süreçte bizi yalnız bırakmayan ve her daim yanımızda yürüyen tesisatçılarımıza böyle bir organizasyon ile teşekkür etmek istedik. 2015’te kurulan firmamız, Allah’ın izni ve sizlerin desteği ile kısa sürede büyüyerek sektörde önemli bir noktaya ulaşmıştır. Bizim bu noktaya gelmemizdeki en büyük etken güler yüzlü hizmet, taviz vermediğimiz kalite ve iş takibimizdir. Ayrıca size hizmet sunmamızda bize yardımcı olan tedarikçi firmalarından Ege Yıldız, Pilsa, Vitra, GMS, Turkuaz, Creavit Fakrika Temsilcileri de aramızda bulunmaktadır. Hepsine teşekkür ederim’’ dedi.

Miraç Akşın Esenuluğ’dan sonra söz alan firma ortağı İnşaat Mühendisi Deniz Bayram, ‘’Allah nasip ederse bu organizasyonu her sene daha da geliştirerek geleneksel bir hala getirmek istiyoruz’’  ifadelerini kullandı.

1 Mayıs İşçi Bayramı akşamında Şehriyar Kırbahçesi Düğün Salunu’nda düzenlenen gecede çiğköfte yoğruldu. Canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlenen tesisatçılar, harmandalı ve halaylar ile geceye renk kattı. Gecenin sonunda ise Med Yapı Market müşterilerine çekilişlerle hediyeler dağıttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.