Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Meclis’ten kadına yönelik şiddet duyarlılığı

GÜNCEL 08.12.2016 - 10:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2160+ kez okundu.
 

Meclis’ten kadına yönelik şiddet duyarlılığı

Didim Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri, Kadına yönelik şiddete dikkat çekmek amacıyla başlattıkları turuncu hareketi belediye meclisinde de sürdürdü.

AYDIN- Başta Belediye Başkanı A. Deniz Atabay olmak üzere tüm meclis üyelerine turuncu rozet takıldı. Didim Kent Konseyi Kadın Meclisi 25 Kasım Kadına yönelik şiddetle mücadele günü kapsamında başlattıkları turuncu hareketini belediye meclisinde sürdürdü. Kadın Meclis Başkanı Aydan Aşık Turgut, Başkan yardımcısı Hatice Gençay ve kadın meclisi üyeleri kadın meclis üyelerine turuncu fular ve rozet takarken, Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ve meclis üyelerine turuncu rozet takarak kadına yönelik şiddete dikkat çekmeye çalıştılar. Turuncu rozetle başlayan meclis toplantısı renkli görüntülere de sahip olurken Başkan Atabay kadına meclisinin başlattığı bu farkındalık çalışmasının önemli olduğunu belirterek şiddetin her türlüsüne de karşı olduklarını dile getirdi.
Didim Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri, Kadına yönelik şiddete dikkat çekmek amacıyla başlattıkları turuncu hareketi belediye meclisinde de sürdürdü.

AYDIN- Başta Belediye Başkanı A. Deniz Atabay olmak üzere tüm meclis üyelerine turuncu rozet takıldı.

Didim Kent Konseyi Kadın Meclisi 25 Kasım Kadına yönelik şiddetle mücadele günü kapsamında başlattıkları turuncu hareketini belediye meclisinde sürdürdü. Kadın Meclis Başkanı Aydan Aşık Turgut, Başkan yardımcısı Hatice Gençay ve kadın meclisi üyeleri kadın meclis üyelerine turuncu fular ve rozet takarken, Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ve meclis üyelerine turuncu rozet takarak kadına yönelik şiddete dikkat çekmeye çalıştılar.

Turuncu rozetle başlayan meclis toplantısı renkli görüntülere de sahip olurken Başkan Atabay kadına meclisinin başlattığı bu farkındalık çalışmasının önemli olduğunu belirterek şiddetin her türlüsüne de karşı olduklarını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.