Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Meclisten estetik kararı

SİYASET 02.08.2017 - 16:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2811+ kez okundu.
 

Meclisten estetik kararı

Kuşadası Belediye Meclisi Ağustos ayı olağan toplantısı yapıldı

AYDIN- Kuşadası Belediye Meclisi’nde, Dağ Mahallesi’nde bulunan binaların dış cephelerinin boyanarak estetik hale getirilmesi kararı alındı. Kuşadası Belediye Meclisi Ağustos Ayı Olağan Toplantısı, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı başkanlığında Erkan Yücel Sahnesi’nde yapıldı. Toplantıda, kent estetiğine katkı sağlayacak önemli bir karar alındı. Karara göre, deniz yoluyla Kuşadası’na gelen turistlerin ilk gördükleri yer olan Dağ Mahallesi’nde belirlenen binaların dış cepheleri sponsor bir firma aracılığıyla boyanacak. Kent estetiğine ve ilçe turizmine katkı sağlamak amacıyla alınan kararı yaşama geçirebilmek için sponsor firma ile protokol yapmak üzere Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’ya yetki verildi. Başkan Kayalı, Dağ Mahallesi güzelleştirme projesini kış aylarında tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.
Kuşadası Belediye Meclisi Ağustos ayı olağan toplantısı yapıldı

AYDIN- Kuşadası Belediye Meclisi’nde, Dağ Mahallesi’nde bulunan binaların dış cephelerinin boyanarak estetik hale getirilmesi kararı alındı.

Kuşadası Belediye Meclisi Ağustos Ayı Olağan Toplantısı, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı başkanlığında Erkan Yücel Sahnesi’nde yapıldı. Toplantıda, kent estetiğine katkı sağlayacak önemli bir karar alındı.

Karara göre, deniz yoluyla Kuşadası’na gelen turistlerin ilk gördükleri yer olan Dağ Mahallesi’nde belirlenen binaların dış cepheleri sponsor bir firma aracılığıyla boyanacak. Kent estetiğine ve ilçe turizmine katkı sağlamak amacıyla alınan kararı yaşama geçirebilmek için sponsor firma ile protokol yapmak üzere Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’ya yetki verildi. Başkan Kayalı, Dağ Mahallesi güzelleştirme projesini kış aylarında tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.