Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Meclis üyesi MHP’den istifa etti

SİYASET 20.02.2018 - 17:08, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3804+ kez okundu.
 

Meclis üyesi MHP’den istifa etti

Didim'de MHP’li meclis üyesi Turgut, partisinden istifa etti. İlçe Başkanı Aşkar, Turgut’un istifasının kabul edildiğini söyledi.

AYDIN- MHP Didim İlçe Başkanı Ramazan Aşkar, MHP’li Meclis Üyesi Aydan Aşık Turgut’un istifasının kabul edildiğini açıkladı. 2014 yerel seçimlerinden Didim’den MHP’den Belediye Meclis Üyesi Aydan Aşık Turgut, partisinden istifa etti. Basın mensuplarının soruları üzerine cevap veren İlçe Başkanı Ramazan Aşkar, “Aydan hanım seçildiği günden bu yana varlığı belli değildi. Gitmesi bizim için açımızdan bir değer ifade etmiyor. Seçimlere bir sene kala böyle bir duruma düşmemesi lazımdı. İstifası bu şekilde oldu. MHP kurumsal bir yapıdır. Var olan meclis üyelerimiz görevini yapıyor. 2 senedir partiye gelmiyordu. Gitmesi normal; istifası partiyle de alakalı değil ailevi sebepleri var” dedi. Turgut’un istifasıyla MHP’nin Didim Belediye Meclisi’nde 6 olan sandalye sayısı 5’e düştü. MHP’den daha önce Ragıp Işıklar ile Özgür Makasacıoğlu, meclis üyeliklerinden istifa etmiş, yerine Levent Ataş ile Eda Yücel İlhan meclise girmişti.
Didim'de MHP’li meclis üyesi Turgut, partisinden istifa etti. İlçe Başkanı Aşkar, Turgut’un istifasının kabul edildiğini söyledi.

AYDIN- MHP Didim İlçe Başkanı Ramazan Aşkar, MHP’li Meclis Üyesi Aydan Aşık Turgut’un istifasının kabul edildiğini açıkladı.

2014 yerel seçimlerinden Didim’den MHP’den Belediye Meclis Üyesi Aydan Aşık Turgut, partisinden istifa etti. Basın mensuplarının soruları üzerine cevap veren İlçe Başkanı Ramazan Aşkar, “Aydan hanım seçildiği günden bu yana varlığı belli değildi. Gitmesi bizim için açımızdan bir değer ifade etmiyor. Seçimlere bir sene kala böyle bir duruma düşmemesi lazımdı. İstifası bu şekilde oldu. MHP kurumsal bir yapıdır. Var olan meclis üyelerimiz görevini yapıyor. 2 senedir partiye gelmiyordu. Gitmesi normal; istifası partiyle de alakalı değil ailevi sebepleri var” dedi.

Turgut’un istifasıyla MHP’nin Didim Belediye Meclisi’nde 6 olan sandalye sayısı 5’e düştü. MHP’den daha önce Ragıp Işıklar ile Özgür Makasacıoğlu, meclis üyeliklerinden istifa etmiş, yerine Levent Ataş ile Eda Yücel İlhan meclise girmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.