Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Meclis üyesi İlhan başkanlığa talip oldu

SİYASET 24.07.2018 - 13:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2830+ kez okundu.
 

Meclis üyesi İlhan başkanlığa talip oldu

MHP'li Didim Belediye Meclis üyesi Eda Yücel İlhan, 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Didim Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

AYDIN- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Didim Belediye Meclis Üyesi Eda Yücel İlhan, 2019 Mart ayında yapılacak Mahalli idareler Seçimi’nde MHP’den Didim Belediye Başkan Aday Adaylığı’nı düzenlediği bir toplantı ile duyurdu. İlçedeki bir kafede gerçekleşen adaylık toplantısına MHP’li Germencik Belediye Başkanı ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ümmet Akın, MHP Didim İlçe Başkanı Fikret Alkaya, MHP Didim İlçe yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından ilk konuşan MHP Didim İlçe Başkanı Fikret Alkaya, Belediye Meclis Üyesi Eda Yücel İlhan’a çıktığı yolda başarılar diledi. Alkaya, MHP bitti diyenlerin en iyi cevabı 24 Haziran seçimlerinde aldığını belirterek, 49 yıllık bir davanın neferleri olarak yeniden vücut bulduklarını kaydetti. MHP’li Germencik Belediye Başkanı ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ümmet Akın ise, Aydın’ın, en önemli turizm merkezleri arasında olan Didim gibi bir ilçeye sahip olduğunu fakat bunun katma değere dönüştürülemediğini ileri sürdü. Didim ile ilgili bir çok projelerinin olduğunu kaydeden Akın, ilerleyen süreçte projelerini açıklayarak Didim’i hak ettiği noktalara getireceklerini söyledi. MHP Didim Belediye Başkan Aday Adayı Eda Yücel İlhan’ın ilk olarak özgeçmişi konusunda partililere ve basın mensuplarına bilgi aktarıldı. İlhan, “Güzide ilçemiz Didim ve şahsım için çok önemli bir güne tanıklık ettiğinizi vurgulayarak sözlerime başlamak istiyorum. Didim için önemli olan husus; bugün itibariyle, kendisine hizmet etmeye adanmış bir ekibin yerel seçim çalışmalarına başlamış olmasıdır. Şahsım için önemine gelince; şimdiye kadar edindiğim tüm birikimle söz konusu ekibe liderlik edecek olmamdır. Bu sebeple 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli idareler Seçimleri’nde mensubu olmaktan her zaman gurur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi’nden Didim Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğumu huzurlarınızda açıklıyorum. Bu kararımın ilçemize ve vatandaşlarına hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.
MHP'li Didim Belediye Meclis üyesi Eda Yücel İlhan, 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Didim Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

AYDIN- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Didim Belediye Meclis Üyesi Eda Yücel İlhan, 2019 Mart ayında yapılacak Mahalli idareler Seçimi’nde MHP’den Didim Belediye Başkan Aday Adaylığı’nı düzenlediği bir toplantı ile duyurdu. İlçedeki bir kafede gerçekleşen adaylık toplantısına MHP’li Germencik Belediye Başkanı ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ümmet Akın, MHP Didim İlçe Başkanı Fikret Alkaya, MHP Didim İlçe yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından ilk konuşan MHP Didim İlçe Başkanı Fikret Alkaya, Belediye Meclis Üyesi Eda Yücel İlhan’a çıktığı yolda başarılar diledi. Alkaya, MHP bitti diyenlerin en iyi cevabı 24 Haziran seçimlerinde aldığını belirterek, 49 yıllık bir davanın neferleri olarak yeniden vücut bulduklarını kaydetti.

MHP’li Germencik Belediye Başkanı ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ümmet Akın ise, Aydın’ın, en önemli turizm merkezleri arasında olan Didim gibi bir ilçeye sahip olduğunu fakat bunun katma değere dönüştürülemediğini ileri sürdü. Didim ile ilgili bir çok projelerinin olduğunu kaydeden Akın, ilerleyen süreçte projelerini açıklayarak Didim’i hak ettiği noktalara getireceklerini söyledi.

MHP Didim Belediye Başkan Aday Adayı Eda Yücel İlhan’ın ilk olarak özgeçmişi konusunda partililere ve basın mensuplarına bilgi aktarıldı. İlhan, “Güzide ilçemiz Didim ve şahsım için çok önemli bir güne tanıklık ettiğinizi vurgulayarak sözlerime başlamak istiyorum. Didim için önemli olan husus; bugün itibariyle, kendisine hizmet etmeye adanmış bir ekibin yerel seçim çalışmalarına başlamış olmasıdır. Şahsım için önemine gelince; şimdiye kadar edindiğim tüm birikimle söz konusu ekibe liderlik edecek olmamdır. Bu sebeple 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli idareler Seçimleri’nde mensubu olmaktan her zaman gurur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi’nden Didim Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğumu huzurlarınızda açıklıyorum. Bu kararımın ilçemize ve vatandaşlarına hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.