Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

MBH basına tanıtıldı

GENEL 04.02.2019 - 12:53, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3675+ kez okundu.
 

MBH basına tanıtıldı

Milli Beka Hareketi Derneği Aydın İl Başkanlığı basına tanıtım ve tanışma toplantısı düzenledi. Derneği basına tanıtan Milli Beka Hareketi (MBH) Aydın İl Başkanı Süleyman Ayhan 31 Mart Yerel Seçimleri’nde AK Parti’nin yanında yer aldıklarını ve her türlü desteği vereceklerini söyledi.

AYDIN- Toplantıda, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından konuşma yapan MBH Aydın İl Başkanı Süleyman Ayhan, derneğin misyonunu ve vizyonunu anlattı. Amaçlarının, Türklerin öz kültürünü anlamak ve anlatmak olduğunu ifade eden Başkan Ayhan, bu faaliyetler çerçevesinde her türlü iş birliğine açık olduklarını ve kültürel-sosyal projelere öncülük yapmayı hedeflediklerini söyledi. Devletin yanında, arkasında, dik, sağlam durmak ve bekasını korumak gibi kanaatlerinin olduğunu ifade eden Başkan Ayhan, ‘’Bu yolda bizler gibi düşünen gönüldaşlarımız ile günden güne büyüyerek yola devam edeceğiz. Vatan için, millet için, devlet için, milli beka için yapılan hizmetlerde tüm gönül dostlarımızın desteğine ihtiyacımız vardır. Birlikte çok daha güçlü olacağımızın farkındayız'’ şeklinde konuştu. Hangar Lounge ve Bistro Cafe'de gerçekleşen toplantıda MBH Ege Bölge Başkanı Selehattin Aslan, İzrmir İl Başkanı Turgut Yıldız, Aydın İl Başkan Vekili Mustafa Battal ve Teşkilat Başkanı Besim Harputlu hazır bulundu.
Milli Beka Hareketi Derneği Aydın İl Başkanlığı basına tanıtım ve tanışma toplantısı düzenledi. Derneği basına tanıtan Milli Beka Hareketi (MBH) Aydın İl Başkanı Süleyman Ayhan 31 Mart Yerel Seçimleri’nde AK Parti’nin yanında yer aldıklarını ve her türlü desteği vereceklerini söyledi.

AYDIN- Toplantıda, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından konuşma yapan MBH Aydın İl Başkanı Süleyman Ayhan, derneğin misyonunu ve vizyonunu anlattı. Amaçlarının, Türklerin öz kültürünü anlamak ve anlatmak olduğunu ifade eden Başkan Ayhan, bu faaliyetler çerçevesinde her türlü iş birliğine açık olduklarını ve kültürel-sosyal projelere öncülük yapmayı hedeflediklerini söyledi.

Devletin yanında, arkasında, dik, sağlam durmak ve bekasını korumak gibi kanaatlerinin olduğunu ifade eden Başkan Ayhan, ‘’Bu yolda bizler gibi düşünen gönüldaşlarımız ile günden güne büyüyerek yola devam edeceğiz. Vatan için, millet için, devlet için, milli beka için yapılan hizmetlerde tüm gönül dostlarımızın desteğine ihtiyacımız vardır. Birlikte çok daha güçlü olacağımızın farkındayız'’ şeklinde konuştu.

Hangar Lounge ve Bistro Cafe'de gerçekleşen toplantıda MBH Ege Bölge Başkanı Selehattin Aslan, İzrmir İl Başkanı Turgut Yıldız, Aydın İl Başkan Vekili Mustafa Battal ve Teşkilat Başkanı Besim Harputlu hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.